2024/09/09، 04:40 PM
سلام و درود
عرض ادب و احترام و خداقوت خدمت اساتید و اعضای انجمن
عرض ادب و احترام و خداقوت خدمت اساتید و اعضای انجمن
من علیرضا یوسفی 21 ساله از تهران دانشجو و عضو کوچک این انجمن هستم
بنده حدودا 3 سال پیش با بازار مالی(کریپتو) آشنا شدم و در همان اوایل به دلیل نداشتن علم کافی و ستاپ معاملاتی بعد از TP خوردن 2 معامله
در معامله سوم کال مارجین شدم.
بعد از کال شدن بنده تقریبا 2 سالی از بازار فاصله گرفته بودم ولی به صورت جزئی و گذری به اخبار و چارت بازار نگاهی داشتم که تقریبا تا 10 ماه پیش
شروع کردم به جست وجو و تلاش برای حرفه ای شدن در این بازار ولی دنبال دورهای پولی که هرگز نرفتم و اکثرا دنبال فهمیدن و شناختن بازار بودم.
این مابین به هیچ عنوان وارد معامله ای نمیشدم چون میدانستم نداشتن علم و مهارت در این بازار بی رحم مساوی است با کال کردن حساب خودم.
تا یکی دو ماه فقط دنبال ستاپ و استراتژی معاملاتی خوب میگشتم ولی چیزی یافت نکردم تا اینکه به انجمن برخورد کردم .....
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟[/b]
بنده حدودا 3 سال پیش با بازار مالی(کریپتو) آشنا شدم و در همان اوایل به دلیل نداشتن علم کافی و ستاپ معاملاتی بعد از TP خوردن 2 معامله
در معامله سوم کال مارجین شدم.
بعد از کال شدن بنده تقریبا 2 سالی از بازار فاصله گرفته بودم ولی به صورت جزئی و گذری به اخبار و چارت بازار نگاهی داشتم که تقریبا تا 10 ماه پیش
شروع کردم به جست وجو و تلاش برای حرفه ای شدن در این بازار ولی دنبال دورهای پولی که هرگز نرفتم و اکثرا دنبال فهمیدن و شناختن بازار بودم.
این مابین به هیچ عنوان وارد معامله ای نمیشدم چون میدانستم نداشتن علم و مهارت در این بازار بی رحم مساوی است با کال کردن حساب خودم.
تا یکی دو ماه فقط دنبال ستاپ و استراتژی معاملاتی خوب میگشتم ولی چیزی یافت نکردم تا اینکه به انجمن برخورد کردم .....
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟[/b]
من در انجمن نه تنها بازار و حرکت ان را درک کردم بلکه دیدم به زندگی و تمام مشکلاتی که داشتم به کل تغییر کرد .
و با زحمات اساتید و اعضای انجمن حس تکامل در این مسیر و زندگی را داشتم که واقعا حس بسیار شیرینی بود.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
با اموزش ها و تمارین هم در مهارت خودم پیشرفت را حس میکردم و هم در زندگیم و من تبدیل به انسانی شده بودم که تازه به قلعه های بلوغ رسیده بود.
چون در این انجمن نه تنها ترید بلکه زندگی کردن هم اموزش داده میشود
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ 5
این انجمن دارای سیستم و محتوای آموزشی جامع و اصولی است که حتی برای کسی که تریدر نمیخواهد بشود لذت بخش میباشد
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 4
5 .بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ توسعه و پیشرفت در زندگی
قبل از اینکه شیعه و زرتشت و رئیس و کارمند و ..... باشیم, انسان و مسئولیت پذیر باشیم