نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و درود

عرض ادب و احترام و خداقوت خدمت اساتید و اعضای انجمن
من علیرضا یوسفی 21 ساله از تهران دانشجو و عضو کوچک این انجمن هستم

بنده حدودا 3 سال پیش با بازار مالی(کریپتو) آشنا شدم و در همان اوایل به دلیل نداشتن علم کافی و ستاپ معاملاتی بعد از TP خوردن 2 معامله

در معامله سوم کال مارجین شدم.

بعد از کال شدن بنده تقریبا 2 سالی از بازار فاصله گرفته بودم ولی به صورت جزئی و گذری به اخبار و چارت بازار نگاهی داشتم که تقریبا تا 10 ماه پیش 

شروع کردم به جست وجو و تلاش برای حرفه ای شدن در این بازار ولی دنبال دورهای پولی که هرگز نرفتم و اکثرا دنبال فهمیدن و شناختن بازار بودم.

این مابین به هیچ عنوان وارد معامله ای نمیشدم چون میدانستم نداشتن علم و مهارت در این بازار بی رحم مساوی است با کال کردن حساب خودم.

تا یکی دو ماه فقط دنبال ستاپ و استراتژی معاملاتی خوب میگشتم ولی چیزی یافت نکردم تا اینکه به انجمن برخورد کردم .....

[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟[/b]

من در انجمن نه تنها بازار و حرکت ان را درک کردم بلکه دیدم به زندگی و تمام مشکلاتی که داشتم به کل تغییر کرد .

و با زحمات اساتید و اعضای انجمن حس تکامل در این مسیر و زندگی را داشتم که واقعا حس بسیار شیرینی بود.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

با اموزش ها و تمارین هم در مهارت خودم پیشرفت را حس میکردم و هم در زندگیم و من تبدیل به انسانی شده بودم که تازه به قلعه های بلوغ رسیده بود.

چون در این انجمن نه تنها ترید بلکه زندگی کردن هم اموزش داده میشود

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟   5

این انجمن دارای سیستم و محتوای آموزشی جامع و اصولی است که حتی برای کسی که تریدر نمیخواهد بشود لذت بخش میباشد

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟  4

5 .بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟        توسعه و پیشرفت در زندگی

قبل از اینکه شیعه و زرتشت و رئیس و کارمند و ..... باشیم, انسان و مسئولیت پذیر باشیم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط splendor - 2024/09/09، 04:40 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست