نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب،
پس از گذراندن حدود سه سال تجربه در بازارهای مالی، کار کردن با سبک‌های مختلف و تجربه هر دو روی سکه سود و زیان، در نهایت به خانواده انجمن نخبگان ترید پیوستم. اکنون قصد دارم تجربیاتم را در این خانواده ارزشمند به اشتراک بگذارم.
حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟
در ابتدا، مانند بسیاری از افراد، به این مجموعه و روش‌های آموزشی آن شک داشتم، به دلیل تجربیات قبلی‌ام. اما خیلی زود، نه تنها شک من از بین رفت، بلکه نگرشی جدید در من شکل گرفت. حسی که مدت‌ها بود تجربه نکرده بودم. اکنون می‌توانم بگویم که این خانواده باعث شد به خودم و توانایی‌های خودم مجدداً باور پیدا کنم و مطمئن شوم که می‌توانم کارهای بزرگی انجام دهم.
تجربه‌ای که از آموزش‌ها به دست آوردی؟
آموزش‌های ارائه شده در این مجموعه، بدون شک متفاوت از تمام آموزش‌هایی است که تاکنون دیده‌ام. این آموزش‌ها نه تنها از نظر مکانیکی، بلکه از نظر روانشناسی و روانشناختی که حلقه گمشده بسیاری از آموزش‌هاست، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای می‌دهی؟
نمره 5. بعد از آشنایی با استاد آرمان عزیز و استاد سجادی‌فر عزیز، به خوبی متوجه شدم که دانش و مهارت این عزیزان در سطح بسیار بالایی قرار دارد. درک دقیق و اهمیت‌دادن آن‌ها به جنبه‌های مختلف معامله‌گری، باعث شد از سردرگمی نجات پیدا کنم و تغییرات بزرگی را در روش خودم مشاهده کنم.
اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی‌فر نمره بدی، از 1 تا 5 چه نمره‌ای می‌دهی؟
قطعا نمره 5. استاد سجادی‌فر عزیز با دلسوزی و صبر در این مسیر همراه هستند و همچون یک دوست واقعی و دلسوز، همیشه پشتیبان شما است. من از طریق ایشان با استاد آرمان و این خانواده آشنا شدم و از این بابت واقعاً از ایشان ممنونم.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط raminR2 - 2024/09/09، 04:06 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست