2024/04/25، 09:15 AM
به نام خدا محمد جواد حیدری هستم 19 از بوشهر من 2 ساله که در بازار فعالیت دارم و شروع مسیرم برمیگرده به عید 2 سال پیش که تو اکسپور یهو یک مدرس شهرمون فالوم کرد و همون موقع ها تو فکر بازار مالی بودم یه فلش بک میزنم به 1 سال قبل از شروع مسیرم من گیم نت راه انداخته بودم و حداقل درامد 2 تا 3 کارمند و در میاوردم (پدرم کارمنده) ادم بسیار برونگرا شادی بودم و خیلی رفیق و دوست خلاصه ادم دورم بود اما انگار خدا گلچین خودشو میزاره تو این مسیر و وقتی تو این هدف افتادم خدا همشونو ازم دور کرد اونایی تو حاشیه بودن زندگی سالمی نداشتن و شروع شد دوران افسردگی روزی ساعت ها پشت چارت مینشستم زنگم میزدن ولی جواب هیچکسو نمیدادم دیوونه اینکار شده بودم زندگیم شده بود تنها چیزی که شادم میکرد نشستن پشت چارت بود انقدر داغون شده بودم که هروز فکر این میکردم این زندگی ارزششو نداره و امیدی نداشتم و شده بودم درونگرا تو جمع مینشستم احساس تنهایی میکردم خلاصه اموزش هایی زیادی دیدم استاد های مختلف سال اول ترید با بدبختی 1000 تا که تو کریپتو از بین بردم 1000 تا هم سال دوم تو پراپ از گرفتن حساب های مختلف درسته الان به درامد نرسیدم اما ترید و بازار های مالی نظم دیسیپلین حداقل رسوندن ورزش . خواب مناسب. تغذیع مناسب. مطالعه. ذهنیت اینکه همیشه بهترین دیروز خودم باشم و اینکه سخت بود بنویسم اینجا تجربیاتمو ولی چون خانواده ایم گفتم همچی رو داشتم تموم میکردم تا 2 و 3 ماه پیش میخواستم بزارم کنار و انگار خدا گوشمو گرفت و بلندم کرد گذاشت تو مسیر انجمن و الحمدلله الان تو مسیر درستیم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس عالی که مثل موتور جت در بهبود عملکردمون
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
صبر و تلاش مستمر عاامل موفقیتمون
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5 من تو منتور های زیادی بودم اما اینجا تکترینه
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس عالی که مثل موتور جت در بهبود عملکردمون
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
صبر و تلاش مستمر عاامل موفقیتمون
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5 من تو منتور های زیادی بودم اما اینجا تکترینه