2024/09/07، 05:09 PM
با عرض سلام و درود فراوان خدمت تمامی دوستان و خانواده عزیز و تشکر از آقای علی سجادیفر و استاد آرمان برای ایجاد انجمن که در راستای پیشرفت و موفقیت است.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
من حسین دلشاد هستم از خوزستان شهرستان ماهشهر.حدودا ۵ سال است که بازارهای مالی را دنبال می کنم.
تا الان چندین دوره شرکت کردم ولی همه آنها بی فایده بودن طوری که جرئت نمیکردم حساب باز کنم چه برسه به تردید تا اینکه در اوج ناامیدی با این مجموعه آشنا شدم.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
1ـ حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
فقط میتونم بگم فوق العاده.اینکه چند صد نفر برای یک هدف و آرمان دارن به یکدیگر کمک میکنن و باعث پیشرفت هم میشن.
۲ـ تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی؟(بصورت خلاصه)(اجباری)
بسیار عالی چونکه اطلاعاتی به ما داده می شود که اصل و دلیل وجود بازارهای مالی واینکه ما چطور میتونم از این ها استفاده کنیم.
۳ـ از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی؟(اجباری)
قطعا نمره کامل چون در تمامی جنبه ها آموزش داده می شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.
۴ـ اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از ۱ تا ۵ چه نمرهای میدی؟(اجباری)
نمره کامل.پاسخگوی سریع،کامل و با حوصله
۵ـ فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو تریپ را برات باز کنه؟(اختیاری)
مدت زمانشو نمیدونم ولی تمام تلاشم و میکنم که زود اتفاق بیفته.
۶ـ بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟(اختیاری)
حضور در لایو تریپ و رسیدن به سود مستمر.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
من حسین دلشاد هستم از خوزستان شهرستان ماهشهر.حدودا ۵ سال است که بازارهای مالی را دنبال می کنم.
تا الان چندین دوره شرکت کردم ولی همه آنها بی فایده بودن طوری که جرئت نمیکردم حساب باز کنم چه برسه به تردید تا اینکه در اوج ناامیدی با این مجموعه آشنا شدم.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
1ـ حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
فقط میتونم بگم فوق العاده.اینکه چند صد نفر برای یک هدف و آرمان دارن به یکدیگر کمک میکنن و باعث پیشرفت هم میشن.
۲ـ تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی؟(بصورت خلاصه)(اجباری)
بسیار عالی چونکه اطلاعاتی به ما داده می شود که اصل و دلیل وجود بازارهای مالی واینکه ما چطور میتونم از این ها استفاده کنیم.
۳ـ از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی؟(اجباری)
قطعا نمره کامل چون در تمامی جنبه ها آموزش داده می شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.
۴ـ اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از ۱ تا ۵ چه نمرهای میدی؟(اجباری)
نمره کامل.پاسخگوی سریع،کامل و با حوصله
۵ـ فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو تریپ را برات باز کنه؟(اختیاری)
مدت زمانشو نمیدونم ولی تمام تلاشم و میکنم که زود اتفاق بیفته.
۶ـ بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟(اختیاری)
حضور در لایو تریپ و رسیدن به سود مستمر.