2026/04/24، 16:07
درود و ارادت خدمت خانواده ی خوبم انجمن نخبگان تردید (smcfx)
من سعید براتی هستم 35 ساله از اصفهان ۶ سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) شدم اما متأسفانه تنها دست آورد من در بازار حقیقی ضررهای متعدد بود البته گاهی هم به سود میرسیدم اما در مجموع برآید منفی داشتم
خدارو شکر با خانواده به خوبم انجمن نخبگان تردید آشنا شدم و تمام سوالاتی که در طول چند سال توی ذهن من ایجاد شده بود و هیچ جایی پاسخ داده نشده بود طی ۱۰تا ۱۲جلسه ی ابتدایی آموزش پاسخ داده شد
به امید پیروزی
من سعید براتی هستم 35 ساله از اصفهان ۶ سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) شدم اما متأسفانه تنها دست آورد من در بازار حقیقی ضررهای متعدد بود البته گاهی هم به سود میرسیدم اما در مجموع برآید منفی داشتم
خدارو شکر با خانواده به خوبم انجمن نخبگان تردید آشنا شدم و تمام سوالاتی که در طول چند سال توی ذهن من ایجاد شده بود و هیچ جایی پاسخ داده نشده بود طی ۱۰تا ۱۲جلسه ی ابتدایی آموزش پاسخ داده شد
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) بسیار از اینکه عضوی از این خانواده هستم خوشحالم و اطمینان دارم که آینده ای روشن در انتظار من هست
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)اینجا هیچ سوالی بی جواب نمیمونه و یاد میگیریم که تردید فقط آموزش های مکانیکی نیست
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) قطعا 5
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) قطعا 5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) اینکه چه موقع 3ستاره بشم و عضوی از اتاق لایو ترید بشم رو کاملا به استاد می سپارم و تلاش میکنم اجازه ندهم زحماتی که استاد و منتور های عزیز برای من کشیدن بی ثمر بمونه
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری امیدوارم بتونم جزئی از تیم منتور های انجمن باشم تا بتونم به بقیه خانواده کمک کنم به امید پیروزی