نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود و مهر،بنده ابوالفضل واحدی پناه هستم امروز 21 ساله شدم،بسیار حس پشت گرمی دارم در این انجمن از هر جنبه ای،من در تاریخ1402/11/08وارد بازار فارکس شدم بنده از بچگی عاشق کندل ها و بالا پایین شدن های موج های کندل ها بودم اما اصلا نمیدونستم چی هستن هیچوقت هم پیگیر نبودم فقط دوسشون داشتم تا اینکه یه روز یه ریلز درمورد بازار فازکس دیدم علاقه مند شدم بهش با یه مجموعه ای که سیگنال فروش بودن سبک کلاسیک رو یادگرفتم چون ادم تعصبی بودن فک میکردم که دیگه قراره کار بده یکسالی با خطوط روند نقاسی میکشیدم و دمو میزدم چون اصلا سرمایه ای نداشتم حتی سواد خیلی دقیقی ام نداشتم تا اینکه تصمیم گرفتم بند کفشام رو محکم تر ببندم و عمیق تر وارد بشم یه دوره 20 تومنی اسمارت مانی ثبت نام کردم از اولش مطمعن بودم کار نمیده چون با نقدینگی ها تقریبا آشنا بودم و میدونستم ساز و کار بازار اینطوری نیست به هر حال 1 سال هر روز چشم به چارت دوخته بودم اما صبوری کردم و راه اومدم ولی دیگه دست کشیدم واقعا روانم رو تحت تاثیر قرارداده بود حساب پراپ بود که پشت هم فیل میشد بعد با استراتژی AMD آشنا شدم و واقعا جواب بود همین استراتژی سشن خودمون تقریبا بعد مصاحبه علی اقا سجادیفر رو با اینتوم دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم بعدش تو اینستا بطور اتفاقی بازم علی اقا رو دیدم و دیدم که چقدر استراتژی که رو چارت پیاده کرده با سشن ها همونیه که من میخوام و خلاصه وارد مسیر انجمن شدم البته اینم بگم که در طور این مسیر استراتژی و سبک های دیگه ام یاد گرفتم اما خلاصه اش کردم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
حس افتخار حس آرامش حسی چون متکی
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
یکی از تجربه هایی که دوست دارم بگم اینه که فهمیدم ترید یک بیزنسه و بازی با احتمالات قابل اندازه گیری 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
نمره5 واقعا هیچ چیزی کم نداره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
نمره 5 علی اقا شب و روزش رو برای ما گذاشته واقعا خدا بهشون قوت و زندگیشون برکت بده
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
دسترسی اتاق لایو ترید برام باز شده اما قعلا در شرایط جنگی هستیم و اینترنت قطع و امیدوارم که بتونم تا سال اینده عضو 3 تاره انجمن باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 

بزرگترین هدفم سود مستمر هست حتی اگر روزی 2 دلار باشه و با تکیه به این انجمن و تلاش و استمرار خودم قطعا بهش میرسم
استاد آرمان:
کسی موفقِ که هزار بیراهه میره برای رسیدن به یک راه موفق.
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط ابوالفضل واحدی پناه - 2026/04/03، 06:55 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست