نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب خدمت خانواده بزرگ smcfx

جا داره یک خسته نباشید ویژه به تمامی عزیزان فعال خانواده بگم و تشکر ویژه ای از استاد آرمان عزیز و علی آقای گرامی داشته باشم.

من امیر حکم آبادی هستم . 19 ساله از شهر مشهد البته حدود 6 ماه هست که به علت شروع دانشگاه به تهران اومدم و مشغول تحصیل در رشته مدیریت در دانشگاه تهران هستم.

خلاصه ای از زندگی تریدری

حدود سه سال و نیم پیش با تریدر و حوزه ارز های دیجیتال از طریق مربی تیمم آشنا شدم.
تقریبا از سنی(حدود 16 سالگی) این حوزه رو شروع کردم که خیلی از همسن های من هیچگونه دغدغه ای نداشتن و اصلا درکی از چنین موضوعاتی نداشتن.

حدود 4 ماه آموزش ابتدایی ارز های دیجیتال رو دیدم که با ابتدایی ترین مفاهیم آشنا بشم ،بعد گذشت 4 ماه یکسری آموزش های سطح بالاتر دیدم که الان میفهمم هیچ گونه منطقی پشت اون آموزش ها نبوده.

خلاصه بعد از گذشت 6 ماه پول کمی رو وارد بازار کردم ، حدود سه ماه داشتم  سود خوبی میگرفتم که یهو تو یک شب کال مارجین شدم و تمامش رفت.
خیلی برام سخت بود که تو اون سن یک مقدار پولی که داشتم رو همش رو به باد دادم فشار روانی واقعا زیادی روم بود ولی بهترین تجربه زندگیم بود چیزی بود که بواسطه اون من بزرگ شدم و خیلی خوشحالم بخاطر اون اتفاق.

6 ماه بعد از کال مارجین شدم دوباره یه پولی جفت و جور کردم اما قبلش با خودم عهد بستم که این بار ریسک کار رو کم کنم و با یه مدیریت سرمایه درست حسابی و یک سبک درست معاملاتی وارد بازار شم نشستم به آموزش دیدن دوره عرضه و تقاضا . بعد تایمی که دوره رو تموم کردم پولی که داشتم رو وارد بازار کردم.
این دفعه چون مدیریت سرمایم درست تر از دفعه قبل بود تونستم حدود یک سال ترید کنم و راضی بودم که بعدش دوباره کال شدم.
این بار دیگه فشار روانی خیلی زیادتر از قبل بود ولی بازم پا پس نکشیدم چون خودمو قبول داشتم.

چن وقتی تریدر نمیکردم کلا ولی ناامید هم نبودم ازش تا اینکه سال کنکورم رسید و به علت فشار خونواده و علاقه ای که خودم داشتم شروع کردم به درس و از نتیجش راضی بودم به هدفم رسیدم.

اومدم دانشگاه و برا خودم تارگت گذاشتم که طول دوره کارشناسی ترید رو بفهمم(خیلی چرایی تو ذهنم ایجاد شده بود)

تا اینکه از طریق اینستاگرام با پیج علی آقا آشنا شدم 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس عمیق امیدواری رو دارم و تازه دارم میفهمم و به چرایی هام میرسم.
واقعا از صمیم قلب خوشحالم که الان عضوی از خونواده بزرگ SMCFX هستم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بزرگ ترین تجربه ای که کسب کردم صبر بود و درک ماهیت اصلی بازار.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
کمتر از 5 نمیتونم بدم همه چی عالیه.

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
راستش تاریخ نمیتونم تعیین کنم ولی هدف خودم تا پایان امسال هست ولی چون معنی صبر رو از اینجا یاد گرفتم برام زمان مهم نیست درک مهمه.

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
شرکت در لایو ترید و بعدش طبق منشور انجمن رسیدن به سود مستمر.
زمان بیشتر برای تلاش بیشتر
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط AMIRHOKMABADI - 2024/04/24، 12:57 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست