نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
عرض سلام ادب و احترام
قبل از هر چیز تشکر ویژه ای داشته باشم خدمت استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر عزیز
خدا رو شکرگذارم با جناب سجادی فر آشنا شدم و ما را به استاد آرمان عزیز و این خانواده که دور هم هستیم آشنا کردن
هیوا رشیدی هستم ۴ ساله سابقه تجربه ترید در بازارهای مالی از کریپتو و فارکس دارم درگیر آموزشهای کلاسیک بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx دارم حسی است وصف ناشدنی حس ارزشمند بودن ادب و احترام دوستانیکه در جلسات حضور دارند خودشون میدونن از زمانی که حضور داشتم تغییر در باورها وعادتهایم در صبر
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردم اینه که هیچ وقت قرار نیست ره صد ساله رو یک شبه پیمود و پولدار شد این کار نیاز به تمرین مداوم روزانه داره
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی قطعا" ۵
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوام به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدم نمره کامل قطعا" همیشه پاسخگو بودن و ممنون از اینکه وقت گذاشتن
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنم تا آبانماه داخل انجمن 3 ستاره بشم و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را به بنده بده سعی دارم خود خودم به نحو احسنت رشد بدم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفم تا آخر امسال در کنار خانواده اینه که با برنامه و پلن معاملاتی به یه تریدر حرفه ای تبدیل بشم و در هر ماه فعلا" ۱۰٪ تارگت ماهیانه داشته باشم

ودر آخر جا دار از استادآرمان عزیز و استاد سجادی فرعزیز بابت تمام زحماتی که میکشن و در تمام جلسات بدون هیچگونه خستگی و با جان و دل پیگیر تک تک اعضا هستن
نهایت تشکر و قدردانی خودم را پیشکش حضور شان کنم

انسانها نادان به دنیا می آیند نه احمق
آنها توسط آموزش اشتباه احمق میشوند
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط rashidi - 2024/09/04، 11:58 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست