برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام
من مسعود هستم 43 ساله از اصفهان . حدود 6 سال سابقه کار بازار فارکس بصورت متناوب داشتم . آموزش های متنوعی را گذراندم ولی عملا نتیجه مناسبی بصورت ممتد نگرفتم . در اینستاگرام با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم و حدود 6 ماه لایو ترید های جناب سجادیفر را نگاه میکردم و مطمئن شدم راه را اشتباه رفتم .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
در این مدت حس اطمینان از به نتیجه گرفتن زمان و هزینه هایی که دارم صرف میکنم را دارم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
دوره های متفرقه فقط الزام به روند محور بودن بود و دید واقعی را نداشتم که همین موضوع از دوره های متفرقه نتیجه کسب نکردم . ولی دوره هایی که در فصل اول انجمن را گوش میدهم و میبینم تا اینجا که ایتدای راه هم هست ولی بینش واقعی از بازار رو به من میده .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
چون هنوز تازه وارد هستم بهتره در گذر زمان بتونم با دیدی درت نمره بدهم . ولی ایجاد ساختار منظم و منسجم و سیستمی بودن اون ، یکجور دانشگاه غیر حضوری هست و این عالیه .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
مجددا چون تازه وارد انجمن شدم نمیتونم عدد بدم ولی بصورت کیفی خوبه
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
به نظرم 2 تا 3 ماه دیگه .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
گذراندن دوره و درک مفاهیم ارائه شده و ایجاد ذهن آرام از به نتیجه رسیدن تلاش ها.
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط مسعود شاکری - 2026/02/23، 14:36

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

اشتراک‌گذاری پست