نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام معمار هستی
دانیال صالحی هستم و۳۲ ساله و شغل اصلیم طراح و مجری دکوراسیون داخلی و معماری هست.
اواسط سال 97 با بورس ایران آشنا شدم ، آموزش های تکنیکال و فاندامنتال رو دیدم و علاقه پیدا کردم به بازارهای مالی. بعد از اون کریپتو ، اینجا بود که به صورت منظم و هدفمند پیگیر این بازار شدم و برای یک سال تونستم با ترید به سود مستمر و زیادی برسم ،اما نه با تکیه بر مدیرت ذهن ، پلن یا استراتژی و یا مدیریت سرمایه خاصی که بتونه از یکجایی به بعد من رو توی این بازار نگه داره. از این مقطع به بعد من حدود ۷ماه از بازارها دور شدم به واسطه یکسری زنجیره اتفاقات احساسی وخانوادگی، همینجا بود که فروپاشی و سیر نزولی در من و روند کاری و زندگیم شروع شد و هرچی دست و پای بیشتر میزدم بیشتر توی باتلاق ذهنی که ایجاد شده بود برام فرو میرفتم. بارها و بارها ریکاوری کردم و دوباره برگشتم و ادامه دادم ولی دیگه هیچی مثل روزای خوب نشد. خلاصه که همانطور که الان به پشت سرم نگاه میکنم مثل برخی از دوستانی که تجربه کردن این مسیر رو تازه میفهمیم این مسیر چقدر دره ها و قله هایی داشته و ما هرکدوممون به نحوی در نقطه ای از اون قرار گرفته بودیم و پیروزی های مقطعی و شکست های پیاپی رو تجربه کردیم تا به اینجایی که هستیم رسیدیم و این اتفاقی نیست!

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) 
حس تازه متولد شدن.
حس بچه ای رو دارم که تونسته خانواده خودش رو خودش انتخاب کنه و حس پیروزی دارم، و این بچه انگار میدونه که قراره با انرژی تازه همون دورانش اینبار راهی رو بره که از اخرش باخبره ومیدونه ومطمعن که نتیجه میگیره.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من هنوز مات و مبهوت سیاست و استراتژی این نوع آموزش دادن هستم که اینقدر درست انجام شده و گاه گاهی در قسمت هایی از آموزش متوجه این سیاست میشم و میگم *دمتون گرم* دمتون گرم* دمتون گرم*  این حرفم فقط برای سیاست برنامه آموزشی هست . خود آموزش تخصصی که نظیر نداره و فوق العاده هست.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا و قطعا
**5**

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
قطعا و قطعا
**5**
البته من هنوز پستی منتشر نکردم در انجمن که با منتورها ارتباطی گرفته باشم و فقط با بررسی رفتارهای گذشته منتورها که الان حرفه ای شدن متوجه این داستان شدم.

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من دارم این مسیر رو به صورت کاملا جدی و مشخص دنبال میکنم و از نقشه راه مشخص شده توسط انجمن با جدیت و پیگیری خودم استفاده میکنم تا به این مرحله برسم .

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
**تا پایان سال 2026 خفن ترین تریدری که میشناسید میشم**
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Danial Salehi - 2026/02/22، 01:38 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست