نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید محترم

بنده حامد هاشم آبادی 37 ساله از تهران هستم.رشته تحصیلیم نرم افزار بوده و در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم. کلا از ابتدا به کارمندی علاقه ای نداشتم و مشغول کاسبی شدم.

خلاصه ای از زندگیه تریدری‌من:

سال 97 با بازار کریپتو آشناشدم و پیگیر آموزش هایی در این مارکت شدم. کم کم با یکی از اساتید که کاملا روی بازار فارکس تمرکز دارن آشنا شدم و به واسطه اینکه توانایی برنامه نویسی دارم پیشنهاد ساخت یه ربات معامله گر رو دادن و شروع کردیم. برنامه نویسی به زبان MQL رو یادگرفتم و 2 سال روی ربات کار می کردیم تا دیدم اصلا این مارکت جای این حرفها و توهمات نیست و حتما حسابی که این ربات روش ران بشه از بین میره. احساسم بهم میگفت که این یه کلاهبرداریه که این ربات رو به خلق الله بفروشیم. منم کشیدم کنار.
جریان یادگیری سبک های مختلف شروع شد. متاسفانه یه تصمیم اشتباه گرفتم و 4 سال از شغل مغازه داری فاصله گرفتم تا تمرکز بالایی روی آموزش ها بزارم. ولی خیلی سریع ترسها و نگرانی ها سروکلشون پیدا شد و واقعا 4 سال سختی گذروندم. خیلی سخت. (شما که این متن رو می خونی، خواهشا زیرپله خودت رو خراب نکن تا حرفه ای نشدی).

ناخداگاه انسان ها در برخی موارد اونها در ظاهر به سمت پیشرفت سوق میده ولی در پس ماجرا و ضمیرناخداگاه داره انسان رو به سمت از دست دادن می بره.

سبک پرایس اکشن کلاسیک (توسط آقای پورصمدی) رو آموزش دیدم و بعد از چندین ماه تمرین دیدم واقعا جوابگو نیست. رفتم سراغ ICT، بعدش RTM و مقاله های آقای IF و آقای همتی. اینجا یه خورده بازار قابل فهم شد ولی بازم معلوم بود که این همه پیچیدگی واقعا عادی نیست و از حوصله من خارج بود.
ولی با توجه به تجربه هایی که پیدا کرده بودم دیگه مطمئن بودم که این بازار جواب میده ولی باید چشم ها را شست، جور دیگر باید دید.
خدارو شکر از همون اول با خودم بسته بودم که اگه اصولی توی حساب دمو سودآور شدم حساب ریل باز کنم و به همین خاطر پول زیادی وارد مارکت نکردم. البته دو بار حساب کال کردم.
به قول جناب مولانا:
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر          آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر    رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

دیگه رها کردم گفتم خدایا دستات رو برسون. من رو با افرادی آشنا کن که تربدر سوده باشن نه شومن اینستاگرام.
خلاصه که به لطف الله مهربان با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم و امیدوارم که خدا عمری بده تا در کنار استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر عزیز شاگردی کنم و از تجربیات و علم این عزیزان در راستای ارتقا معرفت و دانش خودم بهره ببرم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
احساس خیلی خوبی دارم و دارم صبوری کردن و آرام بودن رو در کنار آموزش دیدن لایه به لایه دنبال می کنم و فکر می کنم تنها راه رسیدن به موفقیت برای من همینه. اینکه یه استاد و یک انسان بزرگ سر راه آدم قرار بگیره خیلی فرصت بزرگیه به شرطی که گوشی دست آدم باشه. رشد فردی و شخصیتی توی این سن برای من الویت بالایی داره و خداروشکر که اساتید انجمن نخبگان برای این مسائل هم پلن دارن.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
همیشه احساس می کردم یه اتفاقاتی پشت پرده هست که بازار رو رهبری می کنه ولی از اون بی خیرم و استاد آرمان دریچه پاسخ به همه این سوالات رو به روی من باز کردند.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
من به سیستم آموزشی نمره 5 رو میدم.

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
قطعا نمره 5 رو میدم. علی جان خیلی به شاگرده لطف دارن و پشتیبانی فوق العادس.

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
والا من به توهم 6ماه میلیاردر شدن وارد مارکت شدم الان 4 سال گذشته . پس ترجیح میدم اصلا تایمی مشخص نکنم.

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
قطعا از نظر شخصیتی رشد خوبی خواهم کرد و صد در صد تریدر سوده مستمر خواهم شد انشالله.

سپاس از وقتی که گذاشتی دوست عزیزم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط hamed_hashemabadi - 2024/04/23، 03:20 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست