نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
محمدرضا خوش قلب هستم 45ساله.یک دوره اسمارت مانی دیدم و توی دمو ترید زدم و به توهم تریدر شدن دو بار حساب ریل باز کردم و با اطلاعات کم و محدود و عدم کنترل ذهن و عدم مدیریت سرمایه کال شدم .و دیگه حساب شارژ نکردم تا اینکه با اقای سجادیفر عزیز توی اینستا اشنا شدم و واقعا لذت میبردم از ترید زدن ایشون.تصمیم گرفتم توی راهی که ایشون قدم گذاشته و به اینجا رسیده وارد بشم و هر چقدر که لازمه زمان بگذارم و روزی برسه که بشه اسمم رو تریدر گذاشت.به امید اون روز 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)من حس بسیار خوبی در کنار این مجموعه دارم و واقعا لایق عبارت خانواده هست این مجموعه 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)من کوچکترین و تازه واردترین عضو این خانواده هستم وتازه به جلسه 5ستاب معاملاتی رسیدم ولی تا همینجا از ساده بودن اموزشها و عمیق بودن ان لذت بردم4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)قطعا باید نمره5 رو داد5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)من سرباز خانواده خودم هستم و باور میکنید با تمام مشکلات مالی و وقت کم باز هم یه تایم رو هر روز برای اموزشها میگذارم و اگه توی انجمن اونطور که باید فعال نیستم فقط بخاطر مشکلات و وقت کم هست و نه اهمال کاری ولی امیدوارم برسم به اتاق لایو ترید6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)هدف نهایی درک 30 تا 40 درصد بازار و معامله توی اون قسمت از بازار که میفهممش هست
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mohammad_reza - 2026/01/26، 04:41 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست