برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
محمدرضا خوش قلب هستم 45ساله.یک دوره اسمارت مانی دیدم و توی دمو ترید زدم و به توهم تریدر شدن دو بار حساب ریل باز کردم و با اطلاعات کم و محدود و عدم کنترل ذهن و عدم مدیریت سرمایه کال شدم .و دیگه حساب شارژ نکردم تا اینکه با اقای سجادیفر عزیز توی اینستا اشنا شدم و واقعا لذت میبردم از ترید زدن ایشون.تصمیم گرفتم توی راهی که ایشون قدم گذاشته و به اینجا رسیده وارد بشم و هر چقدر که لازمه زمان بگذارم و روزی برسه که بشه اسمم رو تریدر گذاشت.به امید اون روز 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)من حس بسیار خوبی در کنار این مجموعه دارم و واقعا لایق عبارت خانواده هست این مجموعه 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)من کوچکترین و تازه واردترین عضو این خانواده هستم وتازه به جلسه 5ستاب معاملاتی رسیدم ولی تا همینجا از ساده بودن اموزشها و عمیق بودن ان لذت بردم4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)قطعا باید نمره5 رو داد5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)من سرباز خانواده خودم هستم و باور میکنید با تمام مشکلات مالی و وقت کم باز هم یه تایم رو هر روز برای اموزشها میگذارم و اگه توی انجمن اونطور که باید فعال نیستم فقط بخاطر مشکلات و وقت کم هست و نه اهمال کاری ولی امیدوارم برسم به اتاق لایو ترید6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)هدف نهایی درک 30 تا 40 درصد بازار و معامله توی اون قسمت از بازار که میفهممش هست
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mohammad_reza - 2026/01/26، 20:11

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست