نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام خدمت خانواده جدیدم کمتر از یک هفته عضو شدم امروز مصادف با روز پدر و آغاز سال جدید میلادی ۲۰۲۶ هستیم امید مروج هستم ۳۶ ساله اوایل امسال با بازار فارکس آشنا شدم و تقریبا آموزش خاصی ندیدم اما کلیات روند ها حمایت مقاومت اصطلاحات با جست جو خودم شناخت پیدا کرده بودم معاملات اصول خاصی نداشت و بعضا با سیگنال دیگران بود هم سود بود هم ضرر اما از اونجایی که خودم متوجه حرکت قیمت نمی شدم یه حس احمق بودن به دست می‌داد به صورت خیلی اتفاقی در یوتیوب مصاحبه آقای سجادی فر دیدم و کنجکاو شدم آدرس کانال تلگرام از داخل پست برداشتم سرچ کردم یک ماهی درگیر بودم بعد با سایت آشنا شدم داخل سایت آموزش مقدماتی و رایگان دیدم ۲۰ قسمت بود با لحن و کلام استاد آرمان خیلی ارتباط گرفتم و از سطح دانش تقاضای عضویت و الان درخدمت دوستان هستم امیدوارم سال بعد ۲۰۲۷ همه در جایگاهی که براساس استمرار یادگیری و لیاقتمون هست باشیم با آرزوی موفیقت
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس سرباز در یک گردان که برای یک هدف تلاش میکنن و هرکسی باید دیگران رو به جلو هل بدهد و کمک به بالارفتن بکنند تا گردان به هدف خودش برسه
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تازه جلسه اول فصل اول دیدم ولی یه حس شوق به امید آینده بهتر دارم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای
بدون اغراق ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
من هنوز ابتدای راهم ولی قطعا ۵ میدم چون از فیدبک بچه همه چیز مشخص
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
چیزی که تاالان از ذهنیت استاد آرمان و آقای سجادی فر متوجه شدم این مسیر زمان نداره و نمیشه براش زمان مشخص معین کرد اما هرچه زودتر بهتر از ما حرکت و تلاش فقط لازم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
فراگرفتن آموزش ها و گرفتن نتیجه مطلوب که نشان دهنده کیفیت مطالب استاد آرمان هست
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Omid_Mj - 2026/01/02، 05:30 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست