نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض سلام و ادب
محمد عباسی هستم32 ساله از شیراز کارشناسی رشته عمران آشنایی من از سال ۱۳۹۹ با خرید ارز ترون با معرفی یکی از دوستان که ۲میلیون مبلغ خرید شده رو وارد یک برنامه به نام بانک آف ترون میکردیم( پانزی) و سود روز شماری رو به من پرداخت می‌کرد تا اینکه در عرض ۴۵روز سرمایه من از ۲میلیون به ۱۸ میلیون رسید...و حس طمع و بلند پروازی من اعداد خیلی بزرگتر رو به من نشان میداد و اجازه برداشت رو به من نمی‌داد تا اینکه یک روز یکی از دوستان که من با گوشی کار می‌کردم و گفت روال این کار رو بلدی و شروع کرد به توضیح دادن که این یک استخر هست و شما میتوانید هرمیزان وارد کنید ولی اندازه یک شیر تعیین شده میتوانید برداشت کنید در زمان های مشخص و اون روز دقیقا روز آخر بود که استخر داشت به پایان می‌رسید و من تونستم فقط پول خودم رو با کمی ضرر برداشت بزنم. بعد از اون با کریپتو آشنا شدم که سود هایی میکردم ولی به خاطر نداشتن علم حتی جرات برداشت سودهای که میکردم رو هم نداشتم ..با خرید چند پکیج بدون پشتیبانی دست از پا دراز تر فقط گمراه تر شدم (حتی برای حساب کردن حد ریسک پیشنهاد ماشین حساب های سایت های مشخص رو میدادن )
در صورتی آموزش ندیدین در بازار فارکس شما تحمل ضرر رو دارین ولی سود رو نه...
چگونه؟
به این شکل که وقتی میرین توی ضرر هی به خودتون میگن الان برمیگرده ...یکم دیگه بر میگرده ...که اگه استاپ نداشته باشین تموم کارتون ...اگه استاپ بزارین با حس انتقام خودتون رو کال می‌کنند
ولی مواقعی که میرید توی سود با یه سود ناچیز که می‌ترسید از دستش بدین بیرون میرید و روانتون باز هم به هم میریزه که کاش بیشتر می موندم
در آخر اینو خاستم بگم که اگه نقطه ورود و خروج نداشته باشین اصلا وارد نشیم سنگین تره
توی همین سه جمله دوستان باید درک کنیم که روان مون رو باید خیلی روش کار کنیم ...من بعد از گذشت این چند سال شاید به درآمد ثابتی نرسیدم ولی به شخصی تبدیل شدم که هر چیزی نمیتونه منو به هم بریزه و امیدوارم همگی بتونید به این درک برسید چون یه دنیای ناب دیگه هست
ولی همیشه معتقد هستم خدا بهترین ها رو سر راه من قرار میده وخانواده smcfx میتونه یکی از اون راه ها باشه
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  

…مثل یک چراغ دستی هست در تاریکی که میتونه من رو به هدفم برسونه……انشالله که من هم بتونم چراغی باشم برای بقیه افراد…………………………… . . .

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)

چیزهایی که در این خانواده یاد گرفتم خیلی متفاوت تر از پکیج هایی هست که در بازار و در اینستا
اساتیغی به اسم اساتید میفروشند ……………………………………………… . . . .

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)

۵ چون خودم به شخصه تا چند بار اموزش ها رو بعد از کلاس انلاین میبینم بعد تمرین ها رو چک میکنم که خیلی ها اشتباهاتی دارند و خیلی از دوستان هم کامل انجام میدن ...همین در گیری ذهنی سر اشتباه و درست باعث میشه عمیق تر درک بشه……………………………………… . . . .

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

چون اول راهیم خوبه میتونه بهتر باشه ۴ میدم چون جای بهتر شدن رو داره…………………………………………… . . . . .

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)

با امید به خدا با توجه به درک خودمون ولی فک کنم بعداز پایان درک درست و کنترل روان مون
بعد از گذشت این دوماه بتونم وارد بشم ………………………………….. . . . . . 

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

هدف من کسب درامد دلاری برای برای کمک به خودم و خانوادم و اطرافیانمان هست باتوجه با اولویت که نوشتم ……………………………….. . . . . .
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط محمد عباسی - 2024/04/23، 07:40 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست