نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
(خلاصه ای از زندگیه تریدری‌تون) 

درود وقت بخیر خدمت همه عزیزان 
اینجانب علی سبزواری هستم 19 ساله از خراسان رضوی (سبزوار) بنده یکی دوسالی سابقه ترید داشتم ولی از جایی که به اشتباه با استاد نماهای فضای مجازی آشنا شده بودم دوبار حساب ریل خودمو از دست دادم و واقعا از ترید و بازار های مالی متنفر شده بودم تا اینکه یهو اتفاقی یکی از پست‌های آقای سجادیفر عزیز رو داخل اینستا دیدم اول با خودم گفتم ایشون هم همانند چندین نفر قبلی فقط استاد نماست ولی وقتی وارد پیجشون شدم و کل پست ها و استوری هارو دیدم متوجه شدم که ایشون با بقیه خیلی فرق داره انگاری یه آرامش خاصی حین معامله داره و به لطف خدا من با این خانواده بزرگ اشناشدم و خیلی حس خوبی دارم نسبت به بازار های مالی 
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس آرامش (انگاری همیشه یکی باهام هس و تنهام نمیزاره تو اقیانوس بزرگ بازار) 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
بنده جدای از اینکه کنار این خانواده ترید رو دارم یاد میگیرم نحوه درست زندگي کردن رو هم یاد گرفتم از زمانی که وارد انجمن شدم احساس میکنم یه آدم جدیدی شدم 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 
بنده به این دلیل که شغل اصلیم تعمیرات خودرو زمان زیادی برای نشستن پای چارت و آموزش دیدن ندارم برای همین خیلی آهسته ولی پیوسته این مسیرو طی میکنم و پارامتر زمان رو در نظر نمیگیرم 
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Alisabzvari - 2025/12/22، 05:55 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست