نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب به خانواده خوب smfx امیدوارم حال همه دوستانم خوب باشه

من کوروش صادقی هستم 29 سالمه و اردیبهشت امسال دقیقا میشه سه سال که در بازار های مالی هستم . خیلی سعی میکنم مخنصر تجربیاتمو بگم . سه سال پیش به 
پیشنهاد برادرم دوره های یکی از پکیج فروش هارو دیدم و سه ماه شبانه روز وقت گذاشتم تا یادبگیرم و بعد با اعتماد به نفس زیاد وارد بازار کریپتو شدم . به خاطر ذات بازار کریپتو
که نوسان زیاد داره سودهای خوبی هم بدست اوردم ولی اصولی نبودن و برایند این سه سال فعالیتم منفی هست . موقعی که ایران بودم کارمند بودم و بلافاصله بعد گرفتن حقوقم همشو تتر میخریدم و ترید میکردم ولی اصلا نتونستم از کنار ترید چیزی به زندگیم اضافه کنم . تو این سه سال خیلی خودمو اذیت کردم ولی بینهایت عاشق ترید کردن
هستم و همه تایم ازادمو در حال دیدن محتوای اموزشی مختلف یا تحلیل چارت هستم . خیلی اتفاقی با انجمن smcfx در فضای مجازی اشنا شدم و تصمیم گرفتم اسمارت مانی 
رو یادبگیرم . رک میگم که ابتدا امیدی نداشتم به اینکه این انجمن منو از سطح الانم به صد برسونه ولی بعد دیدن 20 جلسه اول اموزش مقدماتی واسم مثل روز روشن شد که
 فن بیان استاد ارمان مثل بقیه پکیج فروشا نیست . اونا فقط انگار دارن کنفرانس میدن یه چیزیو که خوندن و حتی خودشونم بلد نیستن .مهمترین نکته این بود که استاد سجادیفر بهم گفتن که همیشه هرسوالی داشته باشم میتونم از شخص خودشون بپرسم و رفع اشکال میشم

حسی که در کنار خانواده smcfx داری ؟ خانوادمون به شدت وایب مثبتی داره و همه اهداف مشترک داریم و ازینکه عضو این خانواده پرتلاش هستم خوشحالم . 

تجربه ای که از اموزش ها بدست اوردی ؟ من کلا این مدلیم که هیچوقت به یک سورس اکتفا نمیکنم . الانم خیلی ویدیوهای اموزشی مختلف هم در زمینه اسمارت مانی و هم در زمینه القا نقدینگی دیدم ولی واقعا اعتراف میکنم نوع بیان استاد ارمان و نوع مفاهیمی که میگن واقعا قابل مقایسه نیست با بقیه . من سرجلسه fvg هم به دوستان گفتم سرکلاس عمرا بتونن یک اموزش پیدا کنن چه اموزش فارسی یا انگلیسی که همین fvg رو اینجوری توضیح بده . حالا القا نقدینگی و بقیه مفاهیم که پیچیده تره و جای خود داره

به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی بین 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ به محتوای اموزشی قطعا 5 میدم ولی به سیستم اموزشی با احترام 4 چون خیلی روند اموزش کنده

به تیم منتورینگ اقای سجادیفر بین 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ با توجه به تجربه کمی که در این خانواده دارم نمیتونم خیلی تخصصی نظر بدم ولی تا همین لحظه نمره 5

بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار خانواده که مطمینی بهش میرسی ؟ من هدفم اینه تا اخر تابستون چالش ftmo رو با موفقیت پشت سر بزارم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط کوروش - 2024/04/22، 04:07 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست