2024/04/22، 02:09 PM
درود بر خانواده بزرگ SmcFX ، استاد آرمان و علی آقای عزیز
من محمدمهدی کریمیان هستم 36 ساله از اصفهان. نرم افزار خوندم الان هم مشغول انجام امور اداری و حسابداری ام (هیچ کس سر جای خودش نیست)
من یک سالی هست که به بازار مالی علاقه پیدا کردم ولی بخاطر دید خانوادم به این مسائل (مسائلی که کنترلش از دست شخص خارجه) و عدم ریسک پذیری خودم و عدم اعتماد به فیلم ها و کلیپهایی که داخل اینستا میدیدم هیچ موقع وارد بازار مالی نشدم تا اینکه دیماه 1402 داخل یه پیج اینستا آموزشی دیدم به اسم گرگهای فارکس (رایگان بود) یه اپلیکیشن داشت نصب میکردی و آموزش ها اونجا بارگذاری میشد. من آموزش ها رو دنبال میکردم سبک خاصی نداشت از هر مبحثی در حد یک ساعت آموزش داشت خلاصه سرتون رو درد نیارم جدا از آموزش یه کانال سیگنال هم داشتن که سیگنال های سوده هم ارائه میداد. مشکل من جایی شروع که بدوم مدیریت ذهن و سرمایه و بدون آموزش کاربردی خودم پوزیشن باز میکردم و همه ضرر میشد خیلی جالب بود هر جا پزیشن باز میکردن بازار در جهت عکس حرکت میکرد انگار فقط من توی بازار بودم و میخواست من ضرر کنم به نظرم داشت به من نگاه میکرد که هرجا وارد شدم جهت خلاف من حرکت کنه خلاصه کل بالانسم صفر شد. (خانوادم بفهمن کلی توسرم میزنن
) بعد از این قضیه یکی دوتا از ویدیو های علی آقا رو دیدم و تنها کسی بود که هشدار میداد که این بازار بیرحمه یه پست توی اینستا دارن که میگند وای بحال تریدری که از اشتباهاتش سود بگیره . خدارو شاکرم که متوجه اشتباهاتم داخل بازار شدم و همه اشتباهاتم منجر به ضرر شد.
از روزی که علی آقا لطف بزرگی به من کردن و وارد انجمن شدم رسیدن به درآمد مستمر هدفم هست ولی بیشتر دنبال لول آپ شدن توی زندگیم هستم
دمه همه اعضای خانواده بزرک SmcFX گرم
من محمدمهدی کریمیان هستم 36 ساله از اصفهان. نرم افزار خوندم الان هم مشغول انجام امور اداری و حسابداری ام (هیچ کس سر جای خودش نیست)
من یک سالی هست که به بازار مالی علاقه پیدا کردم ولی بخاطر دید خانوادم به این مسائل (مسائلی که کنترلش از دست شخص خارجه) و عدم ریسک پذیری خودم و عدم اعتماد به فیلم ها و کلیپهایی که داخل اینستا میدیدم هیچ موقع وارد بازار مالی نشدم تا اینکه دیماه 1402 داخل یه پیج اینستا آموزشی دیدم به اسم گرگهای فارکس (رایگان بود) یه اپلیکیشن داشت نصب میکردی و آموزش ها اونجا بارگذاری میشد. من آموزش ها رو دنبال میکردم سبک خاصی نداشت از هر مبحثی در حد یک ساعت آموزش داشت خلاصه سرتون رو درد نیارم جدا از آموزش یه کانال سیگنال هم داشتن که سیگنال های سوده هم ارائه میداد. مشکل من جایی شروع که بدوم مدیریت ذهن و سرمایه و بدون آموزش کاربردی خودم پوزیشن باز میکردم و همه ضرر میشد خیلی جالب بود هر جا پزیشن باز میکردن بازار در جهت عکس حرکت میکرد انگار فقط من توی بازار بودم و میخواست من ضرر کنم به نظرم داشت به من نگاه میکرد که هرجا وارد شدم جهت خلاف من حرکت کنه خلاصه کل بالانسم صفر شد. (خانوادم بفهمن کلی توسرم میزنن
) بعد از این قضیه یکی دوتا از ویدیو های علی آقا رو دیدم و تنها کسی بود که هشدار میداد که این بازار بیرحمه یه پست توی اینستا دارن که میگند وای بحال تریدری که از اشتباهاتش سود بگیره . خدارو شاکرم که متوجه اشتباهاتم داخل بازار شدم و همه اشتباهاتم منجر به ضرر شد.از روزی که علی آقا لطف بزرگی به من کردن و وارد انجمن شدم رسیدن به درآمد مستمر هدفم هست ولی بیشتر دنبال لول آپ شدن توی زندگیم هستم
دمه همه اعضای خانواده بزرک SmcFX گرم
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری) حس میکنم بستری که آماده شده دقیقا مثل یه خانواده که همه پشت هم هستن ، باعث اتفاق های خوبی توی زندگی من میشه
………………………………………………… . . .
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)آموزش های استاد خیلی هدفمند و جالب طراحی شده به قول خودشون باعث ایجاد چالش در ذهن میشه به نظرم استاد درک عمیقی از ذهن دارن
……………………………………………… . . . .
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)به نظرم 4 نه به خاطر اینکه سیستم بهتری سراغ داشته باشم به خاطر اینکه جای پیشرفت داشته باشه
……………………………………………… . . . .
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)علی آقا همین که یه نفری به اندازه یه تیم زحمت میکشه نمرش بیسته من 5 میدم
…………………………………………… . . . . .
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)به نظرم لایو ترید پیش نیاز هایی لازم داره که حداقل باید دو سوم مسیر آموزش طی شده باشه احتمالا 3 یا 4 ماه دیگه
…………………………………………….. . . . . .
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)هدفم رسیدن به سود مستمره ولی چیزی که بتونم مطمئن در موردش صحبت کنم تا پایان امسال کنترل احساساتم در ترید ، مدیریت ذهن در ترید و زندگیم و لول آپ شدن در زندگیم
سپاسگزارم،سپاسگزارم،سپاسگزارم