نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض ادب و احترام
رضا عسکری ۴۲ ساله از کرمان هستم و بعد از حدود ۶ماه حضور در خانواده بزرگ smcfx تجربه و برداشتم از عضویت در انجمن نخبگان ترید را بیان میکنم که از چه بینش و دیدگاهی به چه نگرشی دست یافته ام .
یک سال و نیم قبل از حضور در انجمن براساس نیازی که به دانش بازارهای مالی داشتم اقدام به آموزش کردم و چون فیک و نادرست بودن آموزش ها و پکیج ها برایم محرز بود فقط به آموزش های یوتیوب اکتفا کردم که نه تنها کمکی نشد بلکه دچار سردرگمی بیشتری شدم تا اینکه از طریق اینستاگرام با جناب آقای سجادی فر آشنا شدم که همان ابتدا شخصیت و اصالت در بیانات ایشان، نشان از این داشت در مسیر حقیقی و درستی حضور دارند که نه تنها هیچ گونه ادعایی نداشتند بلکه هیچ وعده یا درِ باغ سبزی را تا کنون از این بزرگوار ندیدم و فقط از واقعیت های این مسیر و تجربیاتی که بدست آوردند صحبت به میان می آوردند و بعداز افتخار حضور در انجمن در همان ابتدا متوجه شدم وارد یک خانواده واقعی شدم که فارغ از جایگاه و هویت هر شخص حضور تک تک اعضا  ارزشمند و رسیدن به مراحل بالا برا هرشخص اولویت کل خانواده است و اینکه استاد آرمان بزرگ در کمال گمنامی و عدم دیده شدن تمام  تجربه و دانش گرانقدر خود را که حاصل درگیری، دردسرها و سردرگمی سالها حضور در بازی‌های مالی و آزمون و خطاهایی که داشتند مسیر و سیستمی را طراحی نمودند که با انتقال دانش و تجربیات خود طبق برنامه ریزی دقیق و حرفه ای هر عضوی می تواند با همت ، پشتکار و تمرین تبدیل به یک تریدر چند بعدی شود که نه تنها تریدر موفقی شود بلکه زندگی خود را به تحول ارزشمندی برساند.
مسئله مهمی که طی این زمان برایم ارزشمند بود ابتدا زحمت هایی که این بزرگواران با نیت خیر و بدون چشم داشت برعهده دارند تا سنگ بنایی باشد برای دیگر هموطنانم و حتی پارسی زبان ها در هر کجای دنیا که بتوانند از این بستر ارزشمنداستفاده کنند و همچنین صمیمیت بین اعضا و کمک به همدیگه باعث  شده رسیدن به هدف مشترک سرعت بیشتری پیدا کند چون تعداد دیدگاه های زیاد در انجمن موجب میشود که دید و نگاه بهتری به مارکت و زندگی شکل بگیرد و همین باعث شدت و سرعت پیدا کردن درک همگی شود.

۱ـ حسی که در خانواده smcfx داری؟
پس از شکست های متعددی  که در زمینه های مختلف زندگی خوردم و قبول کرده بودم دیگر امکانی برای من شکل نخواهد گرفت با حضور در خانواده smcfx به امیدواری و سرزندگی تبدیل شده.

۲-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
ابتدا آموختم ترید مهارتیست که دارای چند بُعد است که باید در تمام ابعاد مهارت پیدا کرد تا نتیجه بخش باشد و صرفا یک سبک مکانیکی نمی‌تواند به نتیجه ای مثبت و ادامه دار ختم شود و مهارت در تمام ابعاد باعث دگرگونی کل زندگی میشود که نتیجه آن تبدیل شدن به انسانی فرهیخته است که هیچ کجا دیگری حتی به آن اشاره نشده است از نظر تحلیل تکنیکال وقتی به تمارین روز اول رجوع میکنم واقعا تفاوت زیادی وجود دارد که تا اینجای آموزش ها چه دید عالی نسب به مارکت پیدا کرده ام که فکر نمی‌کردم تا این مدت به این درک برسم.

۳- از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی چه نمره ای میدی؟
قطعا ۵ ، آموزش بصورت حرفه ای که پشت هر قسمت آن برنامه‌ریزی ، منطق و هدف خاصی نهاده شده که درک بازار را ساده میکند نه پیچیده ، و این برآینده مثبتی را رقم می‌زند .

۴- اگر بخواهی به تیم منتورینگ آقای سجادی فر نمره بدی ۱ تا ۵ چه نمره ای میدی ؟
قطع به یقین ۵ ، چون این حجم از برنامه ریزی دقیق و فعالیت در انجمن و حمایت و ارتباط با اعضا نیاز به نظم و تلاش خستگی ناپذیر دارد که جای بسی سپاسگزاری داره.

۵- فکر می کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
با وجودی که ارتقا به مراحل بالاتر جزئی از هدف و لذت بخش است اما مهمترین مسئله درک عمیق آموزش و تغییر در نگرش یک تریدر حرفه ای است که در اولویت است تا در آینده دچار مشکل نشوم  و تمرکزم روی عمیق شدن آموزش ها و درک بیشتر آن است و توصیه های استاد جهت عمیق شدن را مد نظر دارم و ۳ستاره شدن هم با صلاحدید استاد در زمان مناسب اتفاق خواهد افتاد.

۶-بزرگترین هدفت تا آخر سال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟
عضویت در انجمن چون تقریبا مصادف با هدفگذاری سال ۱۴۰۳ شد اولویت و بزرگترین هدفم تبدیل شدن به یک تریدر حرفه ای و چند بُعدی است و با برنامه ریزی و تجربیات اساتید گرانقدرم در انجمن مطمئنم تا آخر سال شاکله اصلی این هدف به لطف خداوند و تلاش محقق خواهد شد

در پایان از استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر و تمام کسانی که در این مسیر مرا یاری رساندند سپاسگزارم و از خداوند برایشان بهترین ها را آرزو دارم.

با تشکر
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط رضا عسکری - 2024/08/28، 12:56 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست