نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام خدمت خانواده بزرگ و توانمند SmcFX و انجمن نخبگان ترید
من ابراهیم اردبیلی 44ساله از تهران، سال 97 توسط یکی از دوستان خیلی نزدیک که شریک کاری هم بودیم با ترید و فارکس و متاتریدر آشنا شدم. دوستم هر وقت از کلاس فارکس برمیگشت شروع میکرد تمام چیزی که یادگرفته بود رو به من یاد میداد. سبکی که یاد میگرفت پرایس اکشن کلاسیک و اندیکاتورها بودن. منم یه حساب دمو ساخته بودم بیشتر با برنامه متاتریدر سر و کله میزدم و چون از ساز و کار ترید سردر نمی آوردم و درک نمیکردم جدی نبود برام همیشه نگاه قمار و بازی داشتم برای همین میترسیدم با پول واقعی وارد بشم. جلوی چشمم دیدم که دوستم هزار دلار رو در یک هفته رسوند به 3هزار دلار و بعد 2ماه 5هزار دلار، اینم دیدم که 5هزار دلار رو در عرض 2روز کامل از دست داد و این بیشتر روی من تاثیرگذاشت با اینکه فارکس رو فهمیده بودم رها کردم. 3سال گذشت و من بیخیال فارکس بودم ولی همیشه بهش فکر میکردم و برام جذاب بود و در موردش تحقیق میکردم تا اواخر سال 1399 که توی شبکه های اجتماعی و اکثر جمع ها ترند شده بود، داستان بیت کوین و کریپتو هم داغ بود. زمان کرونا بود و کسب و کارها داغون، دوباره تصمیم گرفتم فارکس رو شروع کنم اما بصورت اصولی و با آموزش درست، با توجه به سرچ هایی که کردم رسیدم به سبک های معاملاتی جدید، اون موقع آموزش های استاد خاکستر رو خیلی تعریف میکردن. شروع کردم به دیدن اما چیزی نفهمیدم Smile 
بعد رفتم سراغ RTM چندتا دوره آموزشی دیدم و میرفتم روی چارت و دمو جواب نمیگرفتم، رفتم سراغ ICT ترجمه های فارسی شو دیدم دوره منتورشیپ رو کامل دیدم روی یوتیوب زبان اصلی رو با زیر نویس فارسی میدیدم، چون آدم پیگیری هستم کاری که شروع کنم رو باید به سرانجام برسونم خیلی وقت میذاشتم روزی 6_7 ساعت فقط برای آموزش، ولی باز جواب نمیداد بعدش رفتم سراغ اسمارت مانی، هرچی ویدیو آموزشی رایگان روی اینترنت و یوتیوب بود میدیدم. اما یه جای کار درست نبود، کسانی که به اسم استاد آموزش میدادن یکسری کلیات رو که همه میگن تکرار میکردن. یه دوره اسمارت مانی پولی هم شرکت کردم در درک بازار کمک کرد اما هیچ همراهی بعد از آموزش وجود نداشت، هیچ استادی حاضر نبود روی لایو چند روز اجازه بده که ببینی خودش چطوری ترید میکنه یا وقتی عکسی از ترید موفق خودش میذاشت متوجه میشدی بیشتر از آموزش ها تجربه داره ترید میکنه. خلاصه با آزمون و خطا و 1سال و نیم تمرین و ترید روی دمو، حساب واقعی باز کردم شروع کردم به ترید. تازه متوجه شدم فشار روانی با پول واقعی موقع ترید یعنی چیSmile
فهمیده بودم شاید با آزمون و خطا و تجربه ممکنه بشه به یک سیستم سودساز رسید، احساسم این بود که ترید یه تبحر و توانایی بازی با احتمالات باید باشه.
هرچقدر هم میگشتم یه مجموعه آموزشی اکادمیک که سیستم آموزشی درست داشته باشه و بتونم برم از ریشه و اصولی یاد بگیرم پیدا نمیکردم. 
چون تجربه دیدن از دست دادن 5هزار دلار دوستم بخاطر عدم رعایت مدیریت سرمایه داشتم 3تا قانون داشتم که از روز اول رعایت کنم، شخصیتم بخاطر تجربه و نظم شخصیم جوری هست که پایبند باشم و رعایت کنم(به هیچ عنوان بدون استاپ وارد معامله نشم و استاپ رو جابجا نکنم. بیشتر از 1% سرمایه در هر ترید ریسک نکنم. اگر 2تا استاپ پشت هم خوردم تا روز بعد ترید نکنم) اما مشکل نگهداشتن ترید داخل سود داشتم. این باعث شد من هیچ وقت کال نشم اما سودی هم نمیکردم. اینطوری 1روز سود 1روز ضرر بود مارپله بازی میکردم 3تا سود میکردم 5تا ضرر، بعد چند وقت پیش خودم میگفتم نکنه کل این 2-3سالی که وقت گذاشتی اشتباه بوده کلا ترید جواب نمیده؟ این احساس خیلی سخته فکر کنم با تجربه ها همه تجربه کردن.گذشت تا اینکه با حساب های پراپ آشنا شدم گفتم شانس خودمو امتحان میکنم یه اکانت گرفتم اما چون محدودیت زمانی 1ماهه داشت نتونستم در زمان مناسب پاس کنم و حساب رو از دست دادم. 
خلاصه خیلی اتفاقی یه ویدیو از آقای سجادی فر روی اینستاگرام دیدم اون حس و حال و صداقت رفتار و گفتار جناب سجادی فر باعث شد رفتم داخل پیج و آدرس سایت انجمن رو دیدم و وارد انجمن شدم، یه تست ورودی داشت که انجام دادم و اجازه ورود به سایت نخبگان ترید رو گرفتم. با دیدن فیلم های آموزشی مبانی معامله گری و سطح سواد و دانش استاد آرمان پیش خودم گفتم این مجموعه همون جایی هست که دنبالش میگشتم. 

1. 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟جایگاه انجمن برای من بالاتر از خانواده است، همه چیز در جهت بهتر شدن، تکامل و پیشرفت حرکت میکنه، این انسجام و سیستم آموزشی درست از لحاظ روانی به من آرامش و اعتماد بنفس میده، افراد خانواده بخاط مدیریت درست مجموعه در مسیر درست قرار گرفتن. جایی که سیستم و نظم برقرار باشه من حالم خوبه
 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)
درک درست از کل مارکت فارکس. شناخت رفتار و نوع نگاه اسمارت مانی در مارکت. آموزش لایه لایه و نوع تمرین ها و آموزش باعث فهم بهتر شده.
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟
تا به این لحظه 5

تسلط و دانش بالای استاد آرمان همراه نظم و انظباط درست، باعث انسجام فوق العاده آموزش ها شده.

4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
تا به این لحظه 5
شخصیت والا و مدیریت قوی جناب سجادیفر عالیه، این نظم و وقت شناسی و ارزش و احترام گذاشتن به دانشجو ها بی نظیره.
تمام کلاس ها سر وقت بدون ثانیه ایی تاخیر انجام میشه، موقع برگزاری جلسات نگرش 2-3ساعت وقت گذاشتن باحوصله برای شنیدن حرف دانشجو ها بسیار ارزشمنده.
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟ 
قسمتی که مربوط به من میشه رو سعی میکنم درست انجام بدم. با دقت تمرین کنم، اکثر تمرین های دوستان رو نگاه میکنم، بحث های آموزشی که شکل میگیره رو میخونم و فیلم های آموزشی رو بادقت چندبار نگاه میکنم، من نمیدونم چه چیزهایی باعث گرفتن ستاره میشه تنها نکته ایی که ممکنه ضعف داشته باشم نظر ندادن روی تمرین بقیه دوستان باشه. همیشه تلاش میکنم وظیفه خودم رو که انجام دادن صحیح تمرینات و رسیدن به فهم درست آموزش هاست درست انجام بدم، 
در نهایت هر وقت اساتید صلاح بدونن، 
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟

رسیدن به درآمد مستمر از فارکس، سود ماهیانه حداقل 8% 
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط ابراهیم اردبیلی - 2024/04/22، 09:31 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست