نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام و درود خدمت تمامی عزیزان و اساتید محترم smcfx
وحید سپهسالار هستم 35 ساله از تهران ، خیلی خوشحالم که در انجمن smcfx هستم و این آشنایی و عضویت رو هدیه ای از جانب خدای بخشنده میبینم که بعد از 4 سال سردرگمی و زیان در مارکت فارکس توانستم به دیدی فراسبک و نوین به واسطه استاد آرمان و علی آقا سجادی فر آشنا بشم که الله وکیلی تا به الان در هیچ جایی از منابع داخلی و بین المللی مشاهده نکرده بودم.انجمن نخبگان ترید برای من توصیف شده در موفقیت محض به این معنا که باید خودت رو بشناسی و با تغییر باورها و تلاش در مسیر یادگیری در کنار منتورها ، چیزی که لایق تو هستش رو با دستات خلق کنی..در مارکت فارکس وقتی 99% آدمها به امید رسیدن به نوک قله و در باغ بهشت ،مسیر رو دارن با سرعت طی میکنن ، شما در انجمن اول جلوی پاهات رو نگاه میکنی و قدم به قدم مسیر رو طی میکنی ولی وقتی میرسی میبینی جز خودت کسی موفق نشده به مقصد برسه پس همه چی به خودت و تلاشت در کنار منتورها بستگی داره.

اینارو دلی گفتم هم وطن ، ما خیلی سوخت دادیم و سختی کشیدیم ولی اینجا اگر 100 خودت باشی موفقیتت تضمین شده هست.
اینکه در دام پکیج فروشای وطنی افتادم ، اینکه ضررهای زیادی دادم ، گذشت
فقط میتونم بگم شاید نشود به گذشته بازگشت و آغازی تازه داشت ولی میتوان هم اکنون شروع کرد و پایانی زیبا ساخت.

1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
خانواده smcfx جایی هست که تا حالا هیچ تردیدی به خودم راه ندادم و ایمان دارم در مسیر درستی هستم و به هدفم خواهم رسید
………………………………………………………
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
مفاهیم آموزشی با تدریس استاد آرمان بسیار عمیق ، پربار و قابل فهم هستن و حقیقتا برای شروع جلسات لحظه شماری میکنم چون پازلی جذاب و کلید راه موفقیت هستن. استاد آرمان واقعا نابغه هستن و قدردان زحماتشون هستم.
.......................................................................
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟
آموزشی 5 – محتوایی 5
……………………………………………………
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
نمره 5 – بنده آقای سجادی فر رو به عنوان جادوگر ذهن یاد میکنم و با کسی که تلاش نکنه و 100 خودش نباشه با جدیت برخورد میکنه
……………………………………………………
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
دوست دارم زمانی دسترسی واسم باز بشه که یک هنرمند کامل شده باشم.این رو می سپارم به استادان گرامی تا وقتی که بهشون اثبات شده باشم.فعلا اول راهم
……………………………………………………
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟
بزرگترین هدف من رسیدن به دانش مدیریت ذهن – مدیریت سرمایه - پیاده سازی دیدگاه تحلیلی و مکانیکی هستنش
مثل یک نوازنده پیانو بلد باشم نت ها رو بخونم ، پیاده سازی کنم و بعد بنوازم.

با تمام وجودم قدردان تمام زحمات شما هستم.باتشکر
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط وحید سپهسالار - 2024/04/22، 08:37 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست