نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
  • سلام
  • وقت بخیر
  • اسماعیل اسماعیل زاده هستم، 32 سالمه و خیلی علاقه مند به ترید و بازارهای مالی
  • من تو زندگیم، کلا یه عقیده ای دارم، اونم اینکه در راستای هر هدفی قدم برداری، خدا و کائنات، طوری مسیر زندگیتو عوض می کنن که در راستای اون هدفت چیزایی ببینی که اگه اونا رو نگیری و ازشون استفاده نکنی، کم کم هدفت دور میشه و روز به روز از انگیزت کم و کمتر میشه.
  • بیش تر از 4 ساله که با بازارهای مالی آشنا شدم، ابتدا با بورس، بعد با فارکس، بعد با کریپتو و تقریبا زیرو بم همه رو فهمیدم، اما متاسفانه سبک و اون راهنمایی های درست رو نداشتم، چون کسی از اطرافیانم از این چیزا سر در نمیاوردن.
  • اتفاقات عجیب و جالبی واسم افتاد در این راستا و با افراد زیادی آشنا شدم که تعدادی مخرب بودن و تعدادی هم راهگشا، اما مهم اینجا بود که تونستم در نهایت، به این درک برسم که چی درسته و چی غلط.
  • خدا رو خیلی شاکرم که به صورت کاملا اتفاقی با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم، به صورت اتفاقی در سایت ثبت نام کردم و آزمون رو نمره بالای 70 آوردم و در راستای برنامه های این گروه فوق العاده قرار گرفتم، جلسه میت اولیه رو شرکت کردم و از اونجایی که با تجربه ای که دارم، تقریبا تونستم بفهمم کی راست میگه کی امید واهی میده، بلافاصله بعد از میت، در این انجمن شرکت کردم و واقعا هر هفته، یکی از انگیزه های زندگیم، دیدن آموزش های اساتید عزیزمونه، چون نه تنها در راستای ترید صحبت میشه، بلکه شخصیت آدم رو تغییر میده
  • امیدوارم روزی برسه که قله های موفقیت رو سپری کرده باشیم و دست بقیه دوستانمون رو برای بالا اومدن بگیریم.
……………………………………………………………
1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
حس داشتن یک خونواده که روز به روز در راستای پیشرفتت بهت کمک می کنن قابل توصیف نیست، بهترینید، چون دلسوزانه مسائل کار رو میگید و دلسوزانه تر راهکارش رو جلوی پامون میذارید. Heart
……………………………………………………………
 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
انگیزتو از دست نده، آموزش ها لایه به لایه اتفاق میفته و هر روزمون قراره یک لایه جدیدی از آموزش ها سپری بشه، فهمیدم ساختار بازار بر چه اساس اتفاق میفته و این دنیای پرهیاهوی ترید، چقدر میتونه در کنار اساتید، لذت بخش بشه.
……………………………………………………………
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
صد درصد نمره ی 5
……………………………………………………………
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
صد درصد نمره ی 5
……………………………………………………………
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
خدا رو شکر آموزش ها رو به خوبی درک می کنم و تا الان چیزایی که استاد بزرگمون گفتن، چند بار دیدم و حس می کنم تسلط خوبی روشون پیدا کردم (این رو هم بگم همیشه ظرف ذهنیم خالیه و این صحبت هام، نشان از غرور نیست، چون همیشه نظرم اینه یادگیری تموم نمیشه) به همین خاطر احساس می کنم بتونم تا الان هرچیزی که آموزش دیدم رو برای دوستان رفع اشکال کنم (البته صد البته با کمک اساتید عزیز)
……………………………………………………………
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)

مسیر این زندگی، ته نداره، آموزش هاش بی نهایته و درآمدی هم که میشه ازش داشت، حد و مرز نداره، هدف اصلی من به دست آوردن اون چیزیه که حقمه، چون واسش خیلی تلاش کردم و چه بی خوابی هایی که نکشیدم، الان که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم، رسیدن به هدف واسم دست یافتنی شده، این رو هم در ادامه بگم، هدف لزوما مادی نیست، چون نظرم اینه وقتی در راستای یه درآمدی گام برداری، پول خودش میاد، چه ترید، چه هر بیزنس دیگه ای

……………………………………………………………
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط اسماعیل اسماعیل زاده - 2024/04/22، 08:00 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست