نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام یزدان پاک

ازاواخر تابستان 1402 با بورس ایران شروع کردم و بعد از یکی دو ماه ویدیوهایی درباره بازار فارکس دیدم و به شدت جذبش شدم.بعد از دیدن دوره اموزشی استاد آهنگری 100 دلار وارد بازار کردم و 100 دلار و به 1200 دلار رسوندم!! حس غرور کاذب بر من غلبه کرد و با حجم بالا معامله کردم و 1200 دلار شد 2400 دلار! در چند معامله بعدی و یک معامله در خبر صفر شدم!!!

توی سرم پر از سرزنش، گره و سوال، ابهام ، ترس و ناامیدی بود، مغزم مثه خونه به هم ریخته ای بود که نیاز داشت کسی بیاد و مرتبش کنه و از اونجایی که خدا در قلبهای شکسته حضور داره ،مثه همیشه توی این لحظه حساس هم، از لابلای ترکهای قلبم مثه نوری تابید و راه رو برام روشن کرد.
من با دیدن پست استاد سجادی فر و بعد شرکت در سمینار، با صحبتهای گرم و دلنشین ایشون گرمای امید و انگیزه  رو تو دلم احساس کردم و بعد از گذشت جند جلسه آموزشی و کسب علم از محضر استاد آرمان به درستی مسیر ایمان آوردم.

1- حسی که در کنارخانواده smc fx  داری؟(اجباری)

همه با هم برای رسیدن به یک هدف مشترک تلاش میکنیم و در این مسیر از علم استاد بزرگ و تجربیات دوستانی که خاک این بازار و خوردن بهره میبیریم
دلم کنار این خانواده بسیار به آینده روشنه
از همه عزیزان سپاسگزارم

2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)

اینکه باید سعی کنیم درک صحیحی از حرکتهای بازار و رفتار قیمت پیدا کنیم تا با نشانه ها و رد پایی که از خودش به جا میذاره بتونیم وارد مارکت بشیم.

3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)

محتوای آموزشی که قطعا بی نظیره اما من شخصا فضای اموزشی در محیط فروم رو دوست ندارم
من خودم با شنیدن بهتر یاد میگیرم و فهمیدن تصاویری با کلی متن نوشته و خط و خطوط برام خسته کننده هست.

4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)

استاد سجادی فر یک پدر مهربان و دلسوز برای بچه ها هستن و آینده و نتیجه گرفتن تک تک بچه ها براشون خیلی مهمه. 
بهترین منتقل کننده ی حال خوب و سرشار از انرژی مثبت. قطعا 5

5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)

در المپیک ۱۹۶۸ ، جان استفان آکواری، دونده ای از تانزانیا تو مسابقه دو استقامت شرکت می کنه و در نهایت به یکی از اسطوره های المپیک تبدیل می شه. دوندگان اون مسابقه باید ۴۲ کیلومتر می دویدن. اواسط راه، پای استفان، آسیب می بینه. پاشو بانداژ  می کنن و همچنان ادامه می ده. سرعتش به شدت کم می شه ولی همچنان ادامه می ده. همه ازش جلو میزنن، چند ساعت می گذره و نفر اول و دوم و سوم به خط پایان می رسن. می خوان مراسم اهدای مدال رو برگزار کنن  که خبر می رسه، دیوانه ای با یک پای مجروح، بیست کیلومتر تا خط پایان فاصله داره ولی از مسابقه و تلاش دست نمی کشه.
بهش خبر میدن که مسابقه تمام شده و دست از دویدن برداره. اما همچنان ادامه می ده.
نیمه های صبح، خبرنگارا جمع میشن که ببین این دونده کیه و چطور داره همچنان ادامه می ده و اون بالاخره صبح روز بعد به خط پایان می رسه و نفر ۵۷ ام، بین ۵۷ نفر می شه. کی یادشه که تو اون مسابقه، کی اول، دوم و یا سوم شد؟ اما همه یادشون موند که  نفر آخر اون مسابقه چه کسی بود. چون اون تا آخر ادامه داد.
زندگی هم همینه! ما باید تا لحظه آخری که سهم ماست، ادامه بدیم.
گاهی به هدف می رسیم و گاهی نمی رسیم!مهم اینه که در انتها بتونیم به خودمون بگیم:
من ، همه تلاشم رو کردم! مستقل از نتیجه بیرونی!

6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
رضایت استاد از عملکردم و رسیدن به سود مستمر
.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط خانم احمدی - 2024/04/21، 11:05 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست