2024/04/21، 10:41 PM
خوش باش که هر که راز داند
داند که خوشی خوشی کشاند
شیرین چو شکر تو باش شاکر
شاکر هر دم شکر ستاند
با سلام و احترام خدمت استاد ارمان عزیز جناب سجادیفر و دوستان گرامی
علی علوی پور هستم 37 ساله متاهل ساکن شیراز
خدا را شاکرم که من رو توی مسیر درستی قرار داده
از سال 1391 با بازار فارکس و بعدها با کریپتو اشنا شدم ولی بیشتر توی فارکس بودم با پرایس اکشن شروع کردم کلی حساب رو کال مارجین کردم و بعد از اون کل دستاوردی که داشتم این بود که حسابام تو ضرر میرفت ولی فقط کال نمیشد
اوایل اشنایی با تریدچندین بار هم حسابم رو به دست اکسپرت های مختلف سپردم که هیچ کدومشون نتیجه نداشت حتی توی سایت mql هم حساب رو متصل کردم که اونا هم فقط باعث ضرر بیشتر میشدن
توی اتاق های مختلف لایو ترید هم شرکت داشتم و بعد از ورود به انجمن به این اگاهی رسیدم که حتی اگر داخل اتاق لایو شخص برگزار کننده هم سود ده باشه اگر ذهن من اماده نباشه نمیتونم از بازار سود کسب کنم
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
حس میکنم الان توی جای درستی هستم و این پاداش این همه مسیر سخت طی این چند سال بوده
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
اموزشهایی که در ابتدای هر جلسه در مورد ذهن استاد بیان میکنن اگربتونیم پیاده سازیش کنیم میتونه زندگی رو دگرگون کنه
در مورد تکنیکال که حرفی برای گفتن ندارند استاد همین که مار رو از توهم روند بیرون اوردند و با القا و نقدینگی اشنا کردند برای من دستاورد بزرگی به حساب میات
در مورد تکنیکال که حرفی برای گفتن ندارند استاد همین که مار رو از توهم روند بیرون اوردند و با القا و نقدینگی اشنا کردند برای من دستاورد بزرگی به حساب میات
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
سیستم اموزشی رفع اشکال در سایت به نظر من با بزرگتر شدن خانواده و شلوغ تر شدن صفحات وب دچار یه باگ بشه که کمی سردرگمی داره نمره 2
سیستمی که استاد ارمان دارن لایه به لایه مفاهیم رو به ناخوداگاه ما میرسونن عالیه و سپاسگذارم نمره 5
محتوای اموزش که بینظیره و رو دست نداره خیلی خوبه نمره 5
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
ممنون از همگی دوستان نمره 5
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
با اینکه وقتم کمه ولی دارم تلاشم رو میکنم هر موقع خودشون صلاح بدونن بهترین زمانه
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)