نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و درود به اعضای انجمن و اساتید محترم
هانیه سروش نیا هستم ۳۱ ساله از آلمان، تجربه ای که از بازارهای مالی دارم طولانی ترین تجربه مربوط به بازار بورس هست که در نهایت با ضرر خارج شدم و بعد از اون آشنایی با بازارهای کریپتو و کم و بیش بازار فارکس اما ادامه ندادم تا به الان که با انجمن نخبگان آشنا شدم و بیش از قبل علاقمند به یادگیری اصولی و از پایه هستم خوب در این بین دوستانی هستند که تجربه بیشتری دارن از همین تریبون خواهش میکنم لطفا دربرابر تمرینات افرادی مثل بنده صبوری به خرج بدین و ایرادات رو برطرف کنید ممنونتون میشم.

1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
اینکه میدونم خانواده ی دلسوزی هست که میخواد تک تک اعضای خانواده بدون هیچگونه چشم داشتی رشد کنن حس خیلی خوبی بهم میده اینکه هنوزم آدمایی وجود دارن که از جون برای کسانی که حتی از نزدیک ندیدنشون زمان و انرژی میذارن خیلی ارزشمند و همین اتحادی که بین افراد ایجاد میشه و همه یک هدف دارند خیلی زیباست و واقعا جای شکر داره که باهاتون آشنا شدم.
………………………………………………… . . .

2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
در حال حاضر آموزش ها رو تکمیل نکردم و برآوردم اینه که بیشتر تایم و انرژی بذارم و ویدیو هارو مجدد ببینم که قطعا آموزش ها فوق العاده ست ولی خوب همه چیز برای من نوعی تازگی داره و ممکن در ابتدا گاهی سنگین باشه گاهی درک مطلب بالا باشه و نیاز به مرور دارم.
……………………………………………… . . . .
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
قطعا بالاترین نمره رو میدم چون قبل از آشنایی با انجمن افرادی رو در فضای مجازی دیدم و آموزش های رایگانشون رو و اصلا با آموزش های انجمن قابل قیاس نیست.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
واقعا پیگیری و تلاش های تیم منتور قابل ستایش و بازم بالاترین نمره رو به خودشون اختصاص میدن
هروقت هر سوالی داشتم در تلگرام پاسخگو بودن و واقعا این حجم از اهمیت قائل شدن برای انجمن و افراد انجمن قابل احترام و ستایش.
…………………………………………… . . . . .
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
امیدوارم این اتفاق زود بیفته که البته حقیقتا الان که اینجام دلم نمیخواد عجله ای صورت بگیره اولش خیلی عجله داشتم اما الان به آرامشی رسیدم که بیشتر مشتاق یادگیریم و زمانش که برسه و استاد بنده رو هم لایق بدونن اتفاق خواهد افتاد.
…………………………………………….. . . . . .
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
الان که از خانواده خودم دورم خیلی خوشحالم که با انجمن آشنا شدم و الان با خانواده ای هستم که با من هم قدم و هم سو و هم مسیرن و امیدوارم بتونم عضوی از انجمن باقی بمونم.و قطعا بخش مالی اهداف رو نمیشه در نظر نگرفت. امیدوارم امسال اون سالی باشه که آخرش از خودم خیلی راضی باشم.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط هانیه - 2024/04/21، 05:55 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست