نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و درود خدمت اساتید بزرگوار و دوستان محترم 

من پیمان علیزاده 30 ساله از کردستان من سابقه بسیار کمی در بازار های مالی دارم و حدودا از اواسط بهار 1404 دو ماه دوره پرایس اکشن یکی از اساتید رو بصورت نصف و نیمه مشاهده کردم .بعد از آن وارد کانال سیگنال  استاد دیگری شدم. حساب ریل شارژ کردم بعد از ضرر 50 دلاری ،دست از معامله کشیدم و باقی مانده پول را به ولت برگرداندم.متوجه شدم که اولا با گرفتن سیگنال بطور کامل پول آن به جیب صرافی و ارایه دهنده سیگنال میرود. باهمان چیزهایی هم که یاد گرفته بودم چند معامله ریل زدم ،معلوم بود که بازار کلا به شکل دیگری کار میکند و اگر این روال را ادامه دهم قطعا تمام حساب از بین میرود.
پیج استاد سجادی فر رو از همان موقع دنبال میکردم .طرز نگاه ایشان به چارت و معاملاتشون خیلی تاثیرگذاری زیادی داشت. به ایشان پیام دادم و تقریبا 15 مرداد وارد انجمن شدم.
به جرات میگم چند جلسه اول رو مات و مبهوت بودم و کلا نگاهم به بازار عوض شد.چون تو شبکه های اجتماعی چیزای دیگه رو می دیدم .اینکه ادمی اگر با خط روند یا امثال این مسایل سود میگیره فقط به خاطر تجربه چندین ساله اون فرد هست نه صرفا خط روند به اون سود بده.
تنها شانسی که واقعا اوردم خدا همچین استادای بزرگواری مث استاد ارمان و استاد سجادی فر رو سر راه بنده قرار دادن. 
افتخار میکنم بعد از مدت زمان سه ماه در انجمن 2 ستاره شدم .
تلاش من هرروز از دیروز بیشتره .و میدونم اگر هزاران بار زمین بخورم دوباره بلند میشم و ادامه میدم و موفق میشم.
1. حسی که درکنار خونواده SMC FX داری؟
دلسوز ترین ادمایی که بی منت  و بدون چشم داشت به پیشرفت هم کمک میکنن.مث برادر و خواهر هستن برای هم دیگ.این خونواده مث خونواده دومم میمونه و خیلی خوشحالم که خداوند این قسمت رو نصیبم کرد.
2.تجربه ای که از اموزش ها بدست اوردی؟
با اینکه من تجربه ای در این بازار ندارم.ولی با توجه به تجربه دوستان که ضرر های مالی و افسردگی زیادی داشتند. هیچ مکانی مانند انجمن پیدا نمیکنید که استاد قدرتمندی انقدر مباحث رو طبق همان چیزی که واقعا در بازار رخ میده تدریس کنند.تنها جایی که روی روانشناسی و خودشناسی انقدر تاکید داره .ما باید شکر گذار باشیم که استاد ارمان رو داریم و از استاد سجادی فر تشکر کنیم که همچین بستری رو فراهم کردند.
3. از 1تا 5 به سیستم و محتوای اموزشی چند میدید؟
جای پرسشی وجود نداره 5
4.به تیم منتورینگ استاد سجادی فر چند میدید؟
قطعا5
5.فکر میکنی تا چند وقت دیگ داخل انجمن 3 ستاره بشی و اتاق لایو برات باز بشه؟
حقیقتا به زمان اهمیتی نمیدم .چون من مانند دوستان ضرری به اون حد ندادم. عجله ای ندارم که سریعتر به اتاق لایو برسم.درک مطالب از همه چیز مهمتره به نظرم تا اواخر سال 1404 بتونم فصل 1 و نیمه  اول فصل 2 رو بگذرونم.قطعا تمام تلاشم رو میکنم که تا اخر سال سه ستاره بشم.
6. بزرگترین هدفت که تا اخر امسال کنار خونواده بهش میرسی؟
قطعا یکی از اهدافم رسیدن به ترید در لایو بازار و چالش صد معامله طبق پلن مکتوب هست . و اینکه بقا در مارکت رو پشت سربزارم .

به امید موفقیتم و تمام خونواده مون
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط پیمان علیزاده - 2025/11/10، 09:52 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست