2025/11/07، 12:12 PM
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
از بهترین حس هایی که میتونم ازشون یاد کنم اینه که افرادی مثل خودت و خودم در کنار هم و برای یک هدف داریم حرکت میکنیم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تجربه ی فراسبک خودش یک تجربه خیلی قشنگ بود و توی تمام سال های معاله گری که تا کنون داشتم چنین تجربه ای تنها در ایم مجموعه حاصل شد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
میتونم بگم که حس خوبه خانوده بودن یک مجموعه باعث میشه بالاترین نمره رو کسب کنه که مجموعه شما این نمره رو میگیره
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
از اونجایی که سیستم اموزشی در این مجموعه خیلی کامله هنوز به منتورینگ نیازی پیدا نکردم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
شاید حدود دوماه اما زمان گذاشتن کار درستی نیست باید به ضرفیت اون موضوع رسید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
به وجود آوردن نرخ ثبات در تمامی ابعاد معاملاتی مثل نرخ ثبات در کنترل و مدیریت ریسک نرخ ثبات در سود و ضرر نرخ ثبات در رفتار نرخ ثبات در تکرار پذیری استراتژی و...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من احمدم، از سال1399 کم کم وارد مارکت شدم، روز های تلخ و شیرین زیادی تجربه کردم ، نقطه عطف من بنظرم همین اشنایی با این مجموعه بود واقعابه عنوان یک معامله گر کوچیک که فقط سه سال توی مارکت حضور داره باید بگم معامله گری کاری کاملا ذهنیست.
روز های تلخ و شیرین براتون نباید هیچ فرقی داشته باشه و چه سود و چه ضرر نباید روان شمارو تحت تاثیرات خودش قرار بده، با خودتون مهربون باشین
بزرگواران، مارکت مثل یک آینه در روبه روی شماست و تمامی خصوصیت های شما رو بهتون نشون میده. ترس ، طمع و ... و هرکودوم که روش ضعف داشته باشین و بلدش نباشین همون به شما آسیب میزنه.
صبور باشین و سیستم خودتون رو طوری مدیریت کنین که از مارکت پرت نشین بیرون. بمونین و ادامه بدین...
تشکر ویژه ای دارم از تیم خوب SMCFX بابت زیرساخت و راه اندازی چنین فضای تعاملی و بینظیری