نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام به همه اعضای محترم خانواد smcfx

دوست دارم قبل اینکه شروع کنم از اقای سجادی فر بزرگوار تشکر کنم بایت اینکه برای من کار خیلی بزرگی رو انجام داده و همیشه مدیون لطف ایشون هستم.

من علیرضا حشمتی ساکن شهریار 24 ساله کارشناس امور قراردادها هستم.من از دو دنیای متفاوت حقوق و اقتصاد اهداف خودم رو مشخص کردم . و با علاقه در این مسیر تلاش خواهم کرد.

(1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)

اکثریت در دوران مدرسه با کلاس درس ریاضی احساس خوبی نداشتیم همه ما منتظر زنگ ورزش بودیم مخصوصا اگر ورزش در روز پنجشنبه زنگ آخر میشود که بهترین خوشی دنیا بود برامون ..

میخوام اینو بگم که من smcfx رو در روز یکشنبه همون روز پنجشنبه که بهم قرار کلی خوش بگذره میدونم ولی با این تفاوت که استاد ارجمند ما استاد آرمان عزیز حواسش به تمام افرادی که قرار

ورزش بکنند هست.من وقتی وارد این خانواده میشم حسی دارم که قابل وصف نیست ولی شاید تونسته باشم حال خودم رو نسبت به این خانواده با این تشبیه دوران طفولیت منتقل کرده باشم.

همه ی ما از یک نشدن و نرسیدن دور هم جمع شدیم ما از نظر بنده میتونیم این افعال منفی رو تبدیل به انرژی مثبت کنیم تا اینجا هم با انتخاب این خانواده که بیایم و اینجا رو بسازیم و ادامه مسیر رو بریم انجامش دادیم.)

من خودم از سال 98 با اقای رمزعلی شروع کردم و نتیجه مناسبی حاصل نشد بعد رفتم کار غیرمنطقی انجام دادم بدون دانش رمزارز خریدم و متاسفانه با ضرر مواجه شد چند ماهی کار نکردم و دوباره با دوره های اقای مایکل البروکس لنس ایف میانته شروع کردم روزانه من 8 ساعت اموزش میدیدم و الباقی روز رو درس کار و... می گذشت من از سال 98 تا الان از مارکت سودی نگرفتم.
اما سرمایه دوستان خودم رو از 20 دلار چندبار به 500--800 دلار رسوندم.
اما به جایی رسیدم که خسته شده بودم از این نشدن من از بدترین شرایط روحی که مارکت برام ساخت یا شاید خودم مقصر بودم از اون حال با دیدن صدای اروم اقای سجادی فر و سخنان متین ایشون وارد این خانواده شدم. من قبل ورود با اقای سجادی فر توی اون حالت بدی که داشتم صحبت کردم یک جمله بهم گفت و همیشه در ذهنم جای خواهد داشت اینکه:برای موفقیت و رسید ن به هدف با قدم های کوچک میتونی قدم بزرگ برداری.

اینم اضافه کنم که در حوزه قراردادهوشمند هم در حال نگارش مقاله هستم و در اینده برای خانواده عزیز خودم به اشتراک خواهم گذاشت و البته اجازه شو از اقای سجادی فر گرفتم.

2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ کاربردی تر به چارت نگاه کنم

3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟ نمره 5

4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟5

5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟ 6ماه یا یکسال.من برای درک مارکت اومدم اگر درک نکنم سه ستاره هم بشم به نظرم درست نیست وارد بشم.

6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ این هدف بخشی ش مالی است--اما دوست دارم با اقای سجادی فر در امور انجمن فعالیت کنم تا این خانواده بزرگتر بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط AlirezaHeshmati - 2024/04/20، 12:32 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست