نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و درود خدمت همه دوستان عزیز

من علی شفایی هستم 39 ساله 4 ساله که با بازارهای مالی آشناشدم مثل اکثر دوستان منم ابتدا با بورس و کریپتو شروع کردم و سپس وارد فارکس شدم 
من به این بزینس به عنوان شغل اول نگاه می کردم و از ابتدا با آموزش های مختلفی شروع کردم توی این چندسال تقریبا تمام سبک های تکنیکال رو آموزش دیدم 
و روزی حداقل 10-15 ساعت تمرین می کردم حتی به استراتژی های شخصی خودم هم رسیده بودم و توی بک تست و فوروارد تست توی دمو خیلی عالی عمل می کردم
ولی متاسفانه توی حساب ریل به خوبی پیش نمیرفت و در نهایت حساب از دست میرفت (البته الان که با انجمن آشنا شدم دقیقا میدونم مشکلم از لحاظ تکنیکالی چی بوده ذهنی که جای خود دارد) من الان توی فصل سوم انجمن هستم و واقعا و صادقانه این جمله رو میخوام بنویسم این انجمن یکجوری طراحی و برنامه ریزی شده 
که واقعا تریدر میسازه و اگر کسی نتونه با این سیستم انجم تریدر بشه به نظر من دیگه باید قید این بزینس رو بزنه چون هر آنچه که برای تریدر شدن لازم هست اینجا هست استاد آرمان و جناب سجادیفر عزیز واقعا صادقانه و با صبوری در کنار انجمن هستن حتی به جرات بگم خیلی فراتر از انتظار ما برای ما وقت میزارن (یک مثال بزنم کدوم استادی رو سراغ دارید که برای شما قبل از ساعت 5 صبح از خواب و خانواده بزنه و ساعت 5 صبح کلاس لایو بزاره) من مثل این عزیزان ندیدم و بچه های انجمن مثل یک خانواده بدون کبر و با احترام و فروتنی فراوان جواب سوالات بقیه رو میدن 
از همه سپاسگزارم  Heart Heart Heart Heart Heart
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Alishafaei - 2025/10/21، 02:14 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست