2024/04/20، 11:03 AM
سلام به همراهان و همیاران عزیز خودم. من شهداد قراگوزلو هستم 37 سال سن بنده هست و ساکن استان البرز هستم.والا نوشتن این متن برای من انقدر سخت هست که منو یاد تک تک روزای سختی میندازه که تو این 6 سال تجربه تردیری به من گذشت.من 5 سال در بازار کریپتو بودم و الان تقریبا 1 سال میشه در بازار فارکس فعالیت دارم.آموزشهای متعددی دیدم از جمله پرایس اکشن استاد پور صمدی عزیز.من با سرمایه 4 هزار دلاری وارد بازار شدم که در اصل وام ازدواج بنده هستش. اول
ایل کار در 1 ماه 50 درصد حساب خودم رشد دادم و به 6 هزار دلار درآمد رسیدم و تمام وجودم پر از انرژی شور و شوق بود و اینکه ذهنم هر لحظه به تمام خواسته ها و نداشته هام مشغول بود که دیگه دوران خوشبختی شروع شده و زندگی زیبایی که قولشو به همسرم دادم به واقعیت نزدیک شده. اولین کاری که کردم 500 دلار از حساب برداشت کردم با ذوق و شوق زیاد پیش همسرم رفتم رفتیم رستوران و کلی خرید براش کردم. شایاد باورتون نشه ولی الان که دارم این متن مینویسم اشک از چشمام سرازیر شده.ماه دوم معاملات من شروع شد و در هفته اول هزار دلار ضرر کردم شبا خواب نداشتم حس انتقام من از بازار شروع شد و ضرر پشت ضرر تا این همه سود از بین رفت و حتی سمایه اولیه من به 2هزار دلار رسید.دیگه نمیتونستم ترید کنم ترس همه وجودمو گرفته بود تا اینکه با استاد عزیزمون آقای سجادی فر آشنا شدم وارد انجمن شدم.به جرآت میگم که این تمام دعاهای همسر عزیزم بود که منو با این انجمن اشنا کرد.امیدوار شاگرد لایق و قدر دانی باشم.راستی استیتمنت معاملاتیم پیوست این متن گذاشتم که مو به موی حرفامو درونش ببینید.
ایل کار در 1 ماه 50 درصد حساب خودم رشد دادم و به 6 هزار دلار درآمد رسیدم و تمام وجودم پر از انرژی شور و شوق بود و اینکه ذهنم هر لحظه به تمام خواسته ها و نداشته هام مشغول بود که دیگه دوران خوشبختی شروع شده و زندگی زیبایی که قولشو به همسرم دادم به واقعیت نزدیک شده. اولین کاری که کردم 500 دلار از حساب برداشت کردم با ذوق و شوق زیاد پیش همسرم رفتم رفتیم رستوران و کلی خرید براش کردم. شایاد باورتون نشه ولی الان که دارم این متن مینویسم اشک از چشمام سرازیر شده.ماه دوم معاملات من شروع شد و در هفته اول هزار دلار ضرر کردم شبا خواب نداشتم حس انتقام من از بازار شروع شد و ضرر پشت ضرر تا این همه سود از بین رفت و حتی سمایه اولیه من به 2هزار دلار رسید.دیگه نمیتونستم ترید کنم ترس همه وجودمو گرفته بود تا اینکه با استاد عزیزمون آقای سجادی فر آشنا شدم وارد انجمن شدم.به جرآت میگم که این تمام دعاهای همسر عزیزم بود که منو با این انجمن اشنا کرد.امیدوار شاگرد لایق و قدر دانی باشم.راستی استیتمنت معاملاتیم پیوست این متن گذاشتم که مو به موی حرفامو درونش ببینید.
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
من احساس میکنم واقعا در انجمن که هستم انگار در خانه خودم در کنار ارزشمند ترین نفرات زندگیم هستم که میتونم ازشون انرژی و الگو بگیرم برای ادامه زندگی
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
تجربه آموزشهای گذشته برای من تا حدودی خوب بود ولی منجر به سود دهی مداوم نبود اما آموزش های استاد آرمان به قدری زیباست و کامل که رفته رفته تمام اون نقاط تاریک معامله گریم داره پاک میشه و همچیز شفاف و ممنون استاد آرمان و استاد سجادی فر عزیز هستم
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
امتیاز کامل میدم چون هیچ قسمت مبهمی و باز برای من نداشته و تماماً درکش میکنم
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
نمره کامل چون هربار پیامی یا سوالی پرسیدم در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ داده شده ممنونم
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
با آموزشهایی که من تو این مدت دیدم احساس میکنم اتاق لایو ترید یه مکان مقدس هستش و قبل از ورود باید دل و ذهن کاملا پاک و خالی کرد تا وحی انجام بشه منظورم این هست که تمام اطلاعات قبلی باید از ذهن پاک بشه و فقط تمرکز روی اجرای آموزش های استاد آرمان باشه تا در لایو ترید حضور داشت و فکر میکنم برای من تا قبل تابستان مقدور نباشه
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
بزرگترین هدف من خوشحال کردن همسرم هستش و رسیدن به درامد روزی 100 دلار هستش