نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام عرض ادب خدمت همه دوستان 
خیلی خوشحال هستم که سال 1403 رو برای بزرگترین هدفم قدم برداشتم
بنده کیومرث اصغری هستم 34 ساله متاهل از کرج ، لیسانس برق قدرت ( رتبه الف دانشگاه ) . جز نفرات برتر الکترونیک کشور بودم تا سال 98 . بعد از سال 98 وارد بازار مالی شدم و تماما از الکترونیک بدلیل وجود سرب در قلع و مواد آلاینده دوری کردم.
منم مثل خیلی از دوستان شروع کردم به آموزش پرایس اکشن در بازار کریپتو . در بازار دوج کوین پولم 16 برابر شد و بعد از آن تقریبا تمام پولم رفت دلیلشم همه دوستان میدونن اگر بودن آن زمان .
به زور 2000 دلار تو حسابم موند که باهاش بیت کوین اسکلپ کنم که ترس تا الان نذاشت کار کنم . سال 99 رفتم بازار فارکس و آموزش آر تی ام ، اسمارت مانی پایه ، آی سی تی ، اعداد ستاره شناسی گنزیلا .
ولی تازه رسیدم به نتیجه که سه اهرم دارد بازار تکنیکال ، مدیریت سرمایه و ذهنیت 
ذهنیت اصل ماجرا بود و من تماما ترس
تصمیم گرفتم با توجه به مطالب صفحات مجازی برم سمت ربات های ترید که توش احساسات درگیر نباشه . ولی نتیجه عکس داد ربات مارتینگل بود و تماما پول من کال مارجین شد . 
بعد از ربات رفتم سراغ پراپ و خدارو شکر تونستم پاس کنم ولی ترس و ذهنیت همچنان گریبان گیر بنده هست و انشالله استاد آرمان و علی آقا سجادی فر با آموزش ها و تدابیری که در پیش گرفتند این مشکل هم رفع میشود.
شدیدا در حال آموزش هستم و در 17 روز بالای 34 ساعت در انجمن و بالای 100 ساعت در پشت سیستم فعالیت داشتم .

1. 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)  
حس دوستی در مرحله اول ، یک نکته ای که از استاد آرمان بنده گرفتم با توجه به دوره های فارسی و انگلیسی که شرکت کردم . در جواب سوالات دوستان تعللی نمیکنن یا نتونن جواب بدن . بهترین نکته برای بنده تسلط کامل بر روی سوالات دوستان دارند. نه اینکه ما سوال بپرسیم تازه ایشون مطالعه کنند و جواب بدهند و این نشان از پر بودن استاد در زمینه بازار های مالی هست و این خیلی منو خوشحال میکنه ، شاید بعضی دوستان درک نکن ولی کسانی که دوره های متعدد رفتند منظور بنده رو متوجه میشوند.

1. 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
برای کسانی که آموزش قدیمی دارند اصلی ترین کار خالی کردن فنجون هست که سخت ترین کاره بنظرم ، ولی نمیدونم چطور استاد مجاب میکنن که این آموزش رو گوش کن تمرین کن بقیه رو فراموش کن . و جالب ترین نکته آموزش برای من ماشینی توضیح نمیدون . این سقف شکست پس روند صعودی شد نداریم . درک کن این شکست چه اتفاقی در بازار افتاد ؟؟ خوب الان به کدوم جهت میره این خیلی جالبه
  1. 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
    قطعا 5
      4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)

نمره بنده 5 هست و در صورتی که در مرحله ای از انجمن گیری بین دوستان پیش بیاد یا به نوعی در حل یک مشکل تمرینی بمانیم آقای سجادی فر سریع بع داد دوستان میرسند و ممنونم از ایشان

5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
       بنظرم جز اولین افرادی باشم که در انجمن 3 ستاره حضور دارند . با توجه به سخت کوشی عجیبی که دارم برای این دوره قبلا اصلا سخت کوشی نداشتم مثل الان چون رفرنس یا       استادان خودشون ضعف داشتند نمیشد تمام توان را گذاشت برای تمرین . من تمرین میکنم زمان دست ما نیست هر وقت استاد صلاح بدونن . با اینکه 5 ساله دور خودم میچرخم ولی زمان نمیدم . 
     6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)

شما در دانشگاه هم دقت کنین استاد یکی بود ولی یکی حذف میکرد ، یکی 20 میشد و یکی 10 . هدف همه دوستان و بنده در این دانشگاه شریف ترید بقول دوستان این است که بتونم فارغ التحصیل بشم و نفر برتر در این دانشگاه بودن برای من مهم نیست مهم بر آینده که بالاخره به یک پله بالاتر و سود مستمر برسم. 
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
alisj , alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , farzin , farzin , علی جعفری پور , Bahman abdolahi , reza kazemi , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , Amir , Amir , خانم احمدی , hamed_hashemabadi , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , mostafa , mostafa , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , NavidNtwo , NavidNtwo , Saeid dehghani , هانیه , mehdi.sh , mehdi.sh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , علی اکبر ساقی , علی نوری , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , Amir Hosein , Amir Hosein , saman , saman , yahya , yahya , محمد شعیب نیکنام , Masoud , hossien.as , hossien.as , kamran , kamran , mohamad.takalu79 , mohamad.takalu79 , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , آزاده , آزاده , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , Mansour , میثم دارابی , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , alireza.asadi , alireza.asadi , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , samikhah , samikhah , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , Alirezamz1111 , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hooman.2424 , Hooman.2424 , Mohsen mohammadi , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Mohammad1982 , Mohammad1982 , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , Amirsh , Amirsh , vahidmp , F.Arasteh , Masoud.GH , Masoud.GH , M.rezaie , M.rezaie , farshadnaderi , farshadnaderi , M.fouladgar , M.fouladgar , danialsalehi , danialsalehi , ramezani saman , ramezani saman , kaka2010 , kaka2010 , Raha , Raha

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Kiumars_asghari - 2024/04/20، 08:54 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست