2024/04/20، 06:19 AM
سلام ارادت
من محمد شعیب نیکنام هستم 23 ساله از هرات افغانستان. در اول معذرت خواهی میکنم بابت طرز گفتار در نویشتاری من چون من زیاد اشنایی با طرز گفتار و نویشتاری شما عزیزان که در قلب ما جایی دارین را ندارم.
من محصل رشته اقتصاد و مدیریت یکی از دانشگاه های افغانستان ترم هفتم هستم و مدت 10 ماه است که داخل این بازار جدید ارز دیجیتال امدم خوب در اول اموزش های که دیدم و تجربیاتی کردم به شما خوبان به اشتراک مگذارم.
اموزش ها من:-
دوره ابتدائی : استاد معین صادیقی ( 2 ماه )
دوره ابتدائی و تیکنیکال : استاد گلشاهیان ( 3 ماه )
دوره پییشرفته پرایس اکشن : استاد محمد علی پور صمدی ( 3 ماه )
دوره تکمیلی پرایس اکشن کامل : استاد محمد علی پور صمدی ( 15 روز )
تجربیات من :-
بد از این که دوره معین صادیقی تمام شد من با یک دوست خیلی خوبم که با هم داخل این کار امدیم نام خوبش ( احمد فیصل ) رفتیم هر کدام ما یک حساب 200$ ریل باز کردیم در اول خیلی خوب بود گاه روز ها فاید گاه روز ها ضرر ولی برایند ما مثبت بود. در این وسط یک کار های هم کردیم ما
همیشه کتاب روانشاسی میخاندیم و به تیک تاک ها که در مورد ترید و بازار های مالی بود توجه زیادی میکردیم
ولی در واقعیت ما به مغز خود دوپامین مصنوعی ترش میکردیم چون تیک تاک ها رویا های که به ما نشان میداد تصویر میکردیم
و وقت ترید با حجم بالا وارد میشدیم بدون در نظر گرفتن مدیرست سرمایه
خوب مشکلات ماه روز به روز بیشتر میشود حاله مشکلات ما چی بود
1 :- استرس خیلی بالا در حدی فشار بالا میزد که ذهن ما دیگه کار نمیکرد.
اینو باور کنین هر بی قانونی که ادم در هر کاری انجام بده. بد ترین درد در تمام حس . استرس . عمل کرد . حتی در کنترل ذهن ایجاد میشه.
2 :- بوجود امدن بی کنترلی حس ها و رفتار های ذهنی مثله ( عصبانیت و بی احساسی در مقابل دیگران و بد تر از همه درگیر خود با خود ذهن با افکار ....)
خوب ادا مه بحث من توانستم اون 200$ رو 390$ کنم و دوستم 200$ رو 900$ واقعن حیجان داشت معدزت عزیزان منو خیلی خنده میگیره به اون کار های ما
ولی وای وای فقط در 5 دقیقه حساب های ما دو نفر چی شد
ماله من 51 دالر مانده همه ضرر اونم که معامله خو بستم و دوستم کال مارجین
اینجا بود که ما ذهنیت ما باز شد بر خلاف تصویر دیگران ما ادامه دادیم
امید ما و زحمت ما بیشتر شد و کوشش بیشتر کردیم و با هم ماندیم
روی خود کوشش کردیم زحمت بیشتر وقت بیشتر در صورت ما کارمند هم هستیم و مسئولیت های زیادی هم داریم . بد از اون پرایس اکشن شروع کردیم خیلی دلچسپ و خوب بود ولی چیزیی که ما دوست داشتیم درک بازار بود نه سود بازار.
جای که قرار داریم روزی است که پرایس اکشن تمام کردیم و روی همه اخبار و روی همه درس ها تمرین انجام دادیم و فکر میکردیم بهترین سبک است.
تا این که با اقای خوش زبان و خیلی با ادب و خوش رفتار ( سجادی فرد ) آشنا شدم.
دیگه ازین به بد دیگه همه جریان عالی بود و همه شما در جریان زحمت های استاد گل و آقای سجادی فرد هستیم.
سخن آخر :-
این راه در بیشتر کشور ها خیلی آسان پیشر میره حتی کشور خوب ایران ولی ما افغانی ها در بد ترین شرایط هستیم شما فکر کنین فقط یک ارز دیجیال خرید و فروش کنی فقط یک بار 6 ماه زندانی باشی و جریمه جانی و مالی داشته باشی.
از شما عزیزان خواهانم که زحمت و وقت و ذهن و عمر خو پا راهی که شروع کردین بگذارین هیچ وقتیی پشمان نمیشین اونی که پشیمان میشه افکار و رفتار و ادم های بد زندگی شما هستن.
دعا میکنم که یک روز ما هم دوره ای های مهربان از نزدیک و با یک جشن بزرگ خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش بگذاریم و همه ما موففق و در کنار استادان و اشخاصی که در این راه زحمت میکشن خوش و صحمند زندگی خوبی سپری کنیم .
تشکر از شما که وقت گذاشتین و تشکر از استاد عزیز
با احترام : داداش کوچک شما نیکنام
این دنیا ارزش ناراحتی نداره خوش باش
من محمد شعیب نیکنام هستم 23 ساله از هرات افغانستان. در اول معذرت خواهی میکنم بابت طرز گفتار در نویشتاری من چون من زیاد اشنایی با طرز گفتار و نویشتاری شما عزیزان که در قلب ما جایی دارین را ندارم.
من محصل رشته اقتصاد و مدیریت یکی از دانشگاه های افغانستان ترم هفتم هستم و مدت 10 ماه است که داخل این بازار جدید ارز دیجیتال امدم خوب در اول اموزش های که دیدم و تجربیاتی کردم به شما خوبان به اشتراک مگذارم.
اموزش ها من:-
دوره ابتدائی : استاد معین صادیقی ( 2 ماه )
دوره ابتدائی و تیکنیکال : استاد گلشاهیان ( 3 ماه )
دوره پییشرفته پرایس اکشن : استاد محمد علی پور صمدی ( 3 ماه )
دوره تکمیلی پرایس اکشن کامل : استاد محمد علی پور صمدی ( 15 روز )
تجربیات من :-
بد از این که دوره معین صادیقی تمام شد من با یک دوست خیلی خوبم که با هم داخل این کار امدیم نام خوبش ( احمد فیصل ) رفتیم هر کدام ما یک حساب 200$ ریل باز کردیم در اول خیلی خوب بود گاه روز ها فاید گاه روز ها ضرر ولی برایند ما مثبت بود. در این وسط یک کار های هم کردیم ما
همیشه کتاب روانشاسی میخاندیم و به تیک تاک ها که در مورد ترید و بازار های مالی بود توجه زیادی میکردیم
ولی در واقعیت ما به مغز خود دوپامین مصنوعی ترش میکردیم چون تیک تاک ها رویا های که به ما نشان میداد تصویر میکردیم
و وقت ترید با حجم بالا وارد میشدیم بدون در نظر گرفتن مدیرست سرمایه
خوب مشکلات ماه روز به روز بیشتر میشود حاله مشکلات ما چی بود 1 :- استرس خیلی بالا در حدی فشار بالا میزد که ذهن ما دیگه کار نمیکرد.
اینو باور کنین هر بی قانونی که ادم در هر کاری انجام بده. بد ترین درد در تمام حس . استرس . عمل کرد . حتی در کنترل ذهن ایجاد میشه.
2 :- بوجود امدن بی کنترلی حس ها و رفتار های ذهنی مثله ( عصبانیت و بی احساسی در مقابل دیگران و بد تر از همه درگیر خود با خود ذهن با افکار ....)
خوب ادا مه بحث من توانستم اون 200$ رو 390$ کنم و دوستم 200$ رو 900$ واقعن حیجان داشت معدزت عزیزان منو خیلی خنده میگیره به اون کار های ما
ولی وای وای فقط در 5 دقیقه حساب های ما دو نفر چی شد
ماله من 51 دالر مانده همه ضرر اونم که معامله خو بستم و دوستم کال مارجین اینجا بود که ما ذهنیت ما باز شد بر خلاف تصویر دیگران ما ادامه دادیم
امید ما و زحمت ما بیشتر شد و کوشش بیشتر کردیم و با هم ماندیم
روی خود کوشش کردیم زحمت بیشتر وقت بیشتر در صورت ما کارمند هم هستیم و مسئولیت های زیادی هم داریم . بد از اون پرایس اکشن شروع کردیم خیلی دلچسپ و خوب بود ولی چیزیی که ما دوست داشتیم درک بازار بود نه سود بازار.
جای که قرار داریم روزی است که پرایس اکشن تمام کردیم و روی همه اخبار و روی همه درس ها تمرین انجام دادیم و فکر میکردیم بهترین سبک است.
تا این که با اقای خوش زبان و خیلی با ادب و خوش رفتار ( سجادی فرد ) آشنا شدم.
دیگه ازین به بد دیگه همه جریان عالی بود و همه شما در جریان زحمت های استاد گل و آقای سجادی فرد هستیم.
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟
حس بالا تر از هر چیزی یک تیم یک مربی یکی که کمک مییکنه یکی که واقعن یک علم کامل اموزش میدن و کمک میکنند به یک جای از اون آروز ها خود برسی
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تجربه های خوبی بود و در اماده هم است چون وقتی بازار یک حرکت انجام ممیده میفهمیم که دلییل این حرکت چیست و چرا این حرکت شد ( دیگر سبک ها این درک را ندارن)
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟
بهترین هستین چون قانون کار کردن فهم اون کار است و شما به ما کمک فهم این کارو میکنیم من ( 5 )
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
واقعن دست خوش به همه اشخاص و تمرین ها اهمیت میدین و از همه مهم تر سر قانون خود حاکم هستین ( 5 )
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
خوب من هیچ وقتی دل به چیز های که شاید یک روز نباشه دل نمی بندم استاد عزیز من دست بوس اونا هستم خوب شاید من نباشم در لایو استاد ولی من به یاد گیری و گوشش خودم و کمک همیشه گی استاد نیاز دارم منظورم این است که آموزش کامل یک عمر استراحت
ولی بی صبرانه منتظورم که به لایو استاد عزیز راه پیدا کنم و از تجربیات زیادی که استاد جان دارن به شدت بالا استفاده کنم من در جایه گاه استاد 5 ستاره بشم 3 ستاره کم است
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟
سخن آخر :-
این راه در بیشتر کشور ها خیلی آسان پیشر میره حتی کشور خوب ایران ولی ما افغانی ها در بد ترین شرایط هستیم شما فکر کنین فقط یک ارز دیجیال خرید و فروش کنی فقط یک بار 6 ماه زندانی باشی و جریمه جانی و مالی داشته باشی.
از شما عزیزان خواهانم که زحمت و وقت و ذهن و عمر خو پا راهی که شروع کردین بگذارین هیچ وقتیی پشمان نمیشین اونی که پشیمان میشه افکار و رفتار و ادم های بد زندگی شما هستن.
دعا میکنم که یک روز ما هم دوره ای های مهربان از نزدیک و با یک جشن بزرگ خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش بگذاریم و همه ما موففق و در کنار استادان و اشخاصی که در این راه زحمت میکشن خوش و صحمند زندگی خوبی سپری کنیم .
تشکر از شما که وقت گذاشتین و تشکر از استاد عزیز
با احترام : داداش کوچک شما نیکنام
این دنیا ارزش ناراحتی نداره خوش باش