نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
فرزین صادقی هستم. از 2014.10 با بازارهای مالی از طریق یکی از دوستانم اشنا شدم. اوایل فکر میکردم فارکس هم مثل همون گلدکوئست و ... قضیه بازاریابی و زیرمجموعه گیری هرمی و ... هست و اصلا سمتش نمیامدم و مقاومت میکردم. بعدا دیدم نه واقعا علم اقتصاد هست و کلی برنامه نویسی و محیطهای پیشرفته فعال هست کم کم جذبش شدم. که اوایل یک سیگنال کپی ترید از اون سیگنال های Mql5.com گرفتم روی یک اکانت 300 دلاری که طرف ضرر زد شد 180 دلار و بعد از اون دیگه سعی کردم خودم ترید یاد بگیرم. که یک سال 2015 انواع دروسی که وجود داشت از سایت babypips.com شروع کردم . بعد رسیدم به ایچیموکو . بعد از اون هارمونیک و الیوت و بعد هم پرایس اکشن آقای خاکستر  تیرکس... که فقط دوره اولیه قدیمی ایشون را دیدم و دوره 98 شون را فرصت نکردم ببینم. از 2016 هم دیگه همزمان با سایر کارهایی که داشتم ترید هم میزدم.

از 2017 با کریپتو اشنا شدم زمانی که بایننس تازه افتتاح شده بود از اولین مشتریان بایننس بودم که اون موقع اکثر ایرانی ها توی شرکت بیترکس و بیتمکس بودن. با یک سری از مشتری هام که یک شرکت نرم افزاری بودن گروهی ترید میزدیم که حدود 20 بیتکوین سرمایشون بود ( اون موقع بیتکوین حدود 4000 دلار بود ) اما یک روز ترامپ امد و س. پ . اه را بلک لیست اعلام کرد و یک مرتبه بیترکس که تا پیش از این شعار میداد که کریپتو کشور نداره و برای مقابله با بانک ها و قدرتنمایی دولت ها اختراع شده و ...  سرمایه 3000 ایرانی از جمله اون دوستان من را بلاک کرد. که بعد بیتکوین از 4000 رفت تا 19700 و بعد باز ریخت و بعد 2 3 سال بعد کلی دردسر زمانی که دیگه بیتکوین ریزش کرده بود شرکت بیترکس سرمایه ها را با فشار جمعی ایرانیان مقیم خارج بالاخره آزاد کردند اما دیگه رشد بیتکوین از دست رفته بود. 
خلاصه انواع و اقسام پامپ و دامپ های این مارکت، ورشکست شدن بروکرهایی مثل الپری uk سر یک خبر سوییس فرانک ژانویه 2016، دامپ ناگهانی دلار ین توسط روبات ها در ژانویه و کریسمس و نیمه شبی که ولوم مارکت کم بود  و غیب شدن بروکرها مثل rvdmarket و moga و fortfs  و ... غیب شدن صرافی های کریپتویی . هک ولت ها و کلاه برداری های فیشینگ و ... این کار را تجربه کرده ام. 
اخیرا هم که آموزش های ترید و استادهایی که معلوم نیست دانش و تحصیلاتشون چی هست رایج شده و اصلا یک استیتمنت از تریدهاشون ارائه نمیکنند که مشخص بشه خودشون درامدشون از تریدهست یا صرفا مثل مایکل ict  درامدشون از پکیج فروشی و اموزش هست.  

خود من هم از تقریبا 98 به صورت فول تایم ترید میزنم  که فارکس و کریپتو کار میکنم اصلا سمت باینری اپشن و فیوچرز نمیرم که از نظرم کاملا قمارگونه هست و سیستم طراحی شده تا سرمایه ملت را از دستشون در بیارند. خود همین کمیسیون و سواپ شبانه و سواپ 3 روزه و واید کردن اسپرید و ... در فارکس هم اندازه کافی شانس برد تریدر را از 50 - 50 کمتر میکند و ترکیبش با زمان انقضا در باینری آپشن واقعا خودکشی هست.  همچنین برنامه نویسی Mql4 برای متاتریدر انجام میدهم و شرکت ISP که داشتم و خدمات اینترنت پرسرعت در تهران از سال 88  ارائه میکردیم را تعطیل کردم راحت شدم. ( اون موقع هنوز این شرکت های بزرگ مثل ایرانسل و های وب و رایتل و ... با سرمایه های تبلیغاتی عظیم نبودند )  چندین اندیکاتورم در مارکت سایت mql5.com وجود داره و چندین سایت خارجی در مورد محصولاتم حتی مقاله نوشته اند. مثلا یک اندیکاتور مکدی برای متاتریدر 5 به صورت اپن سورس نوشته ام که خیلی طرفدار پیدا کرده و کلی دانلود  از کلی کشور داشته. یا اندیکاتوری نوشته ام که با استفاده از قوانین الیوت موج ها را انتخاب میکند و با استفاده از فیبو تارگت های خوبی بدست میاورد که واقعا تارگت ها نقطه زنی واکنش میدهند.

دلیل شرکت من در این آموزش این هست که در چندسال اخیر این قضیه استاپ هانت توسط روبات ها حتی در تایم فریم های پایین مثلا m1 و ... خیلی بیشتر داره رخ میده. و 
استاپ دوطرف را خیلی هوشمندانه تر میزنند. دوست دارم در این اموزش این سایت شرکت کنم تا این قضیه القاها و جمع کردن نقدینگی و ... را بهتر یادبگیرم.  اموزش های رایگانی که در اینترنت برای این قضیه قبلا پیدا کردم اکثرا ناقص بودند 3 4 تاشون را دیده ام و در نهایت روش کاربردی که بشه برای ترید روزانه با اطمینان خاطر خوبی استفاده کرد فعلا پیدا نکردم.

1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)  
  1. اینکه اعضا فعال و پیگیر اموزش هستند و تمرین های خوبی دارند ارسال میکنند و خود منتورها هم افراد با دانش و پری هستند دلگرم کننده هست.
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
  1. دیدگاه عمیق و کاملی نسبت به نقدینگی ها ارائه شده است. 
……………………………………………… . . . .

3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
         به سیستم اموزشی 3 و به محتوای اموزشی 5 . 
از نظر من استفاده از فروم و محیطهای تحت وب برای اموزش قدیمی شده مثل کاری هست که جناب خاکستر برای اون 3000 4000 پرسش و پاسخش انجام میداد. مثلا ارسال عکس در اینجا باید اول عکس در کامپیوتر ذخیره بشه بعد الصاق بشه اما در یک محیطی مثل تلگرام خیلی راحت از clipboard کامپیوتر copy/paste  میشه و سریع فایل ارسال میشه. یا مثلا جستجوی مطالب و پاسخگویی به یک مورد و ... در تلگرام خیلی سریعتر از فروم انجام میشه. به هر حال مدیران محترم این دوره این روش را انتخاب کرده اند.

4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
با تشکر از زحمات جناب سجادیفر  4

…………………………………………… . . . . .

5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
انشالله هرچه زودتر این اتفاق رخ بده ولی با سرعت این اموزش ها فکر نمیکنم قبل تابستان این دسترسی برای کاربران این دوره مهیا بشه.

…………………………………………….. . . . . . 

6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
اینکه بتوانم به این سبک القای نقدینگی مسلط بشم و دید بهتری نسبت به مارکت پیدا کنم که بتوانم در آینده در تریدها هم راندمان بهتری داشته باشم.

پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
alisj , alisj , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , علی جعفری پور , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , NavidNtwo , Amir , Amir , خانم احمدی , خانم احمدی , alialavipour , alialavipour , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , Saeid dehghani , Saeid dehghani , amir.fx.84 , amir.fx.84 , هانیه , هانیه , mehdi.sh , meisamkh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , علی نوری , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Amir Hosein , Amir Hosein , saman , saman , ایمان ساقی , ایمان ساقی , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , elahe , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , Mansour , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , davoodjamshidi , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , Alirezamz1111 , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hadi jahanbakhsh , Asgharkazemi , Asgharkazemi , mohamad.kh , mohamad.kh , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , aligholami , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , Mohamad_Emami , Hesam2024 , Hesam2024 , F.Arasteh , F.Arasteh , farshadnaderi , farshadnaderi , Amirhossein0011 , Amirhossein0011

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط farzin - 2024/04/19، 05:09 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست