برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)  
……حس خیلی خوب مثل یک خانواده به انجمن دارم ولی این چند وقت پیش یه مشکلی داشتم  که به لطف خدا و صدای گرم استاد ارمان عزیز و علی اقا که مثل برادرم دوستشون دارم بهم دل گرمی میدادچون دیگه استادی که به این دلسوزی و ریز بین دیگه پیدا نمیشه این حس قلبی من هست ..…………………………………………… . . .

2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
……اموزشها عالی؟؟ دیگه حتی معلم خصوصی تو خود خونه هم…نمیتونه به این زیبای مطالب رو بیا کند ..وقت بستگی به خودمون داره با تمرین های که استاد می‌دهد پیشرفت کنیم .مثلا خود من به خاطر یه  سری از مشکلات چند هفته ای نميتونستم زیاد تمرین کنم پس مشکل منم نه استاد؟؟؟؟

……………………………………… . . . .
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
……………………………………………… . . .همون ۵ میدم  ارزش محتوای آموزشی بسیار با ارزش و اهمیت هست باید گفت عالی 
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)…تمام منتورینگ ها بخصوص علی اقا گل مثل برادر بزرگ بچه های انجمن هست همون 5وباید گفت خسته نباشی ………………………………… . . . . .
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
……من هنوز اول  راه هستم  بحث یاد گیری هست نه عجله برای لایو ترد تا هر زمان  که استاد قبولم کند حتی دوسال هم بشه من چیزی های یاد میگیرم که دیگر هیچ جا نیست ؟؟؟……………………………………….. . . . . . 
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
……تمرکز روی هدف که دارم که یاد گیری و ………………………………… . . . .
تمرکز روی هدف
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
علی سجادی‌فر , امیر طاها نوریشاد , کیومرث اصغری , مصطفی غنی , علی جعفری پور , رضا کاظمی تبریزی , مرتضی عظیمی , نوید نوروززادگان , امیر پرموته , فهیمه احمدی , علی علوی پور , ناصر اسماعیل زاده , ابراهیم اردبیلی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , سعید دهقانی , محمدرضا نهالی , هانیه سروش نیا , Mohammad mehdi Shabani , وحید اکبری , تارا عبدعلی , مجید هوشمند , امیر رضایی , احسان محمدی , sajjad sayyari , سید هادی سجادی , احسان فرزان مهر , امیرحسین علیمردانی , سامان حیدری , ایمان ساقی , مهدی سادات , علی کیاندوست , محمد فتحی , الهه احمدی , رضا عسکری , منصور میرزایی , هیوا رشیدی , داوذ جمشیدی , بابک آقابابایی , مصطفی ترسائی , مهدی حسینی , Hosein Parastar , حبیب ابراهیمی , هادی جهانبخش اصل , اصغر کاظمی , Danial Sobhani , هامون عسکری نسب , reza bavandpor , محمدامین خزاعی , علی غلامی , محمدرضا گودینی , وحید منصوری پور , yasaman heydari , محمد امامی , علی نوری , متین دریایی , محمد نجفی , فرشاد نادری , Raha Rostami , وحید نظری

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط محسن عوضی دشتکی - 2024/04/19، 19:46

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

اشتراک‌گذاری پست