برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدای بی همتا
بنده امید شکری هستم 38 سال سن دارم، از استان البرز
حدود 4 سال هست که در بازار مالی فعالیت دارم و طی این مدت سود آور نبودم، و از خدای بزرگم ممنونم که من رو مورد لطف خودش قرار داد و با سبک خاصی از نگرش نسبت به این بازار آشنا شدم. متدهای مختلفی رو تجربه کردم که همگی همراه با سردرگمی در مورد نگرش به بازار بودم و همیشه باگ هایی تو آموزش ها دیده میشد که من رو به مقصد نرسوند.

1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
به لطف خدا و دانش اساتید مهم ترین حسی که در حال حاضر دارم احساس اطمینان و آرامش هست که به آینده دارم.

2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
مهم ترین تجربه رسیدن به این دیدگاه بود که بازار در جهت ورود و خروج معامله گران دارای پلن های سیستماتیک است که برای رهایی از این دام باید دیدگاهی فرای تصور عموم داشت.
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
با دانش کمی که دارم بالاتربن نمره
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
بالاترین نمره
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
به امید خدا و دانش اساتید و تلاش خودم انشالله مرداد ماه

6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
رسیدن به درآمدی که جبران همه ناکامی ها و عقب افتادگی ها بشه، اگر بخوام عدد بنویسم، 1500 دلار در ماه
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
علی سجادی‌فر , امیر طاها نوریشاد , کیومرث اصغری , مصطفی غنی , علیرضا حشمتی , علی جعفری پور , رضا کاظمی تبریزی , مرتضی عظیمی , نوید نوروززادگان , امیر پرموته , حامد هاشم آبادی , فهیمه احمدی , علی علوی پور , ناصر اسماعیل زاده , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , محمدمهدی کریمیان , سعید دهقانی , محمدرضا نهالی , Mohammad mehdi Shabani , هانیه سروش نیا , وحید اکبری , تارا عبدعلی , مجید هوشمند , امیر رضایی , احسان محمدی , sajjad sayyari , علی اکبر ساقی , سید هادی سجادی , محمد شریفی , احسان فرزان مهر , امیرحسین علیمردانی , شیوا یوسفیان , سامان حیدری , مسعود نادری , حسین اصحابی , محمد جوادی , Niloofar Jamshidi , علیرضا مظلوم زاده , یوسف حریمی , کامران محمودی , ایمان ساقی , مهدی بهجتی , مهدی سادات , پیام فلاح , علی کیاندوست , محمد فتحی , الهه احمدی , آزاده لشگری , رضا عسکری , منصور میرزایی , هیوا رشیدی , Saeed Kashkooli , داوذ جمشیدی , بهنام اکبریان , محمد رسول صادقی , محمد رسول سمیع خواه , بابک آقابابایی , مصطفی ترسائی , مرتضی بابایی نسب , mahziar salehi , مهدی حسینی , Hosein Parastar , حبیب ابراهیمی , روح الله شیرانی , هادی جهانبخش اصل , محمد ایمانی , اصغر کاظمی , Sara Mokhtarnezhad , ali vafaiifard , هامون عسکری نسب , reza bavandpor , محمدامین خزاعی , محمد محمودی , علی غلامی , حسین رهنما , محمد وحدانی , سعید پورمحمد , لیلا رستمی , نوید فلاحی , محمدرضا گودینی , وحید منصوری پور , yasaman heydari , محمود داودی , ابوالفضل فتاحی , محمد امامی , جواد کمیزی , ابوالفضل مرادی نژاد , علی نوری , Siyamand Darvishii , Farshad Arasteh , متین دریایی , محمدرضا مظفری , alireza jamshidi , محمد نجفی , مسعود رضایی , امیرحسین حیدری , فرشاد نادری , سعید زیدانی , محدثه فولادگر , علی ولی پور , Danial Salehi , hamidreza soltani , علیرضا ذوالفقاری , وحید سالاری , Amir Neshati , sara ghasemi , Raha Rostami , حسین محمدی , ملیحه صالحی , وحید نظری

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط omid shokri - 2024/04/19، 19:14

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

اشتراک‌گذاری پست