نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
عرض ادب و احترام خدمت خانواده جذاب و شریف smcfx                                                                                                                                                                       

من محمدرضا ذوالفقاری هستم و هیچ تجربه ایی تو بازارای مالی ندارم و حتی ساده ترین مبانی هم باهاش اشناییت نداشتم 

خیلی خرسند و خوش شانسم که با چنین خانواده ایی که یک استاد با دیدگاه متفاوت و فکورانه نسبت به بازار داره اشنا شدم و به دور از هر گونه معلطه یا اغراقی ازینکه کنار تک تک دوستانی که داخل این خانواده در حال یادگیری هستن احساس خوبی دارم و گرما و صمیمت خاصی جریان داره.

متاسفانه فعالیت زیادی نداشتم داخل انجمن که توجیه ندارم براش و اینکه بگم مشکل اسپات پلیر داشتم اصلا وارد نیست وقتی تمرینا و زحمتای بقیه دوستان داخل انجمن رو میبینم و حتی اون زمانی رو که استاد برای بررسی تمرینا میذارن و پگیری های اقای سجادیفر خودم خجالت میکشم و حس بد میگیرم و ازین اهمال کاری خودم در برابر تلاش بقیه شرمگین میشم که تلاشم کم بوده.

1. 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)  حس بشدت خوب بابت اینکه مثل یه کسی که شنا کردن بلد نیست و میخواد وارد اقیانوسی بشه دلش قرص و محکم و خیالش راحت ازینکه یه استاد خوب و کلی افراد دیگه هستن که میتونن کمکش کنن

1. 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)   تنها تجربه بشدت جذابی که برام خیلیم زیبا بود تعهد همه این خانواده نسبت به کاراشون جوریکه استاد نسبت به کار خود در برابر ما و بقیه اعضا در برابر اموزشا و اقای سجادیفر نسبت به منتورینگشون که واقعا مثل کوچ ماهر حواسش هست و این تعهد همه بشدت جذابه و خودمم باید ضمیمه هدفم بکنم

1. 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)   5
  1. 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)   5 
  1. 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری      اگه تعهد داشته باشم و منظم تمرین کنم فکر کنم یک سال بعد 
  1. 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)   پیدا کردن نظم  و تهعد نسبت به خودم در برابر هدفی که دارم و البته در حالت ایده ال وارد شدن به اتاق لایو ترید
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
alisj , alisj , محمدرضا , محمدرضا , Amir.s , AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , payman rahimi , payman rahimi , khodadad , khodadad , amir.fx.84 , amir.fx.84 , mohsen.d , محمد قاسم کریمی , احسان فرزان مهر , محمد طراوتی آرام , محمد طراوتی آرام , reza kazemi , reza kazemi , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , علی جعفری پور , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , Amir , Dinizadeh , hamed_hashemabadi , خانم احمدی , alialavipour , alialavipour , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , Saeid dehghani , Saeid dehghani , mohammadrezafx63 , mehdi.sh , هانیه , هانیه , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , مجید هوشمند , مجید هوشمند , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , علی اکبر ساقی , hadisajjadi , hadisajjadi , Amin , Amir Hosein , saman , saman , yahya , yahya , Masoud , Masoud , mostafa1000k , mostafa1000k , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , Mahdi Sadat , payam , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , elahe , elahe , Mansour , Mansour , میثم دارابی , rashidi , davoodjamshidi , davoodjamshidi , Mohammad sadeghi , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , مهدی حسینی , hossein parastar , mehdi60819 , mehdi60819 , حبیب ابراهیمی , روحالله , Hadi jahanbakhsh , Asgharkazemi , Asgharkazemi , mohamad.kh , mohamad.kh , علی احمدی , علی احمدی , HamoonAskariNasab , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Mohammad1982 , Mohammad1982 , aligholami , ehsan. , سعید پورمحمد , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , یاسمن حیدری , Amin Rahmani , Amin Rahmani , mahmouddavoodi , mahmouddavoodi , Mohamad_Emami , Mohamad_Emami , Abol1382 , Abol1382 , علی نوری , علی نوری , matindaryaei , matindaryaei , Alireza Jamshidi , Alireza Jamshidi , Mohammad.Farsi , Mohammad.Farsi , farshadnaderi , farshadnaderi , Behnam1273 , Behnam1273 , 09303868189 , 09303868189 , Raha

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط محمدرضا ذوالفقاری - 2024/04/19، 01:25 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست