نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود فراوان
من محمد بهادری هستم  که مدت  دوسال در بازار فارکس فعالیت دارم و خیلی سردرگم و بهم ریخته بودم تا اینکه با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم . و تقریبا نردیک یکسال شده که در این انجمن فعالیت دارم دراین مدت  با اموزشهای منظم و برنامه ریزی های حرفه ای  توسط اساتید  خیلی پیشرفت کردم  و بسیار راضی هستم و خوشحالم که این انجمن بنا شده تا افرادی که سردرگم و اموزش غلط دیده اند را با بهترین متد و برنامه و اموزشهای حرفه ای لول اپ کنن .سطح انجمن و اموزشها بسیار عالی و حرفه ای بوده برای من 
.
حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ احساس لول اپ شدن شخصیت تریدری ومنظم شدن در زندگی روزمره ام رو دارم و واقعا این حس و مدیون این انجمن و استاد هستم  

تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟ تجربه ازاد شدن از سردرگمی وحس غرق نشدن تو دریای طوفانی و امواج سنگین و تجربه کردم 
 از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 5
 اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟  5
 بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ بزرگترین هدفم پایان رسوندن فصل سوم و رسیدن به سود مستمر بعد از پایان اموزشها 
بابت تمام زحماتی که میکشید تشکرو قدردانی میکنم 
بسیار خوشحالم که عضو کوچکی ازاین انجمن بزرگ هستم و خوشبختم  Heart Heart Heart Heart
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط mohamadd - 2025/09/27، 12:59 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست