برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود فراوان
من محمد بهادری هستم  که مدت  دوسال در بازار فارکس فعالیت دارم و خیلی سردرگم و بهم ریخته بودم تا اینکه با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم . و تقریبا نردیک یکسال شده که در این انجمن فعالیت دارم دراین مدت  با اموزشهای منظم و برنامه ریزی های حرفه ای  توسط اساتید  خیلی پیشرفت کردم  و بسیار راضی هستم و خوشحالم که این انجمن بنا شده تا افرادی که سردرگم و اموزش غلط دیده اند را با بهترین متد و برنامه و اموزشهای حرفه ای لول اپ کنن .سطح انجمن و اموزشها بسیار عالی و حرفه ای بوده برای من 
.
حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ احساس لول اپ شدن شخصیت تریدری ومنظم شدن در زندگی روزمره ام رو دارم و واقعا این حس و مدیون این انجمن و استاد هستم  

تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟ تجربه ازاد شدن از سردرگمی وحس غرق نشدن تو دریای طوفانی و امواج سنگین و تجربه کردم 
 از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 5
 اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟  5
 بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ بزرگترین هدفم پایان رسوندن فصل سوم و رسیدن به سود مستمر بعد از پایان اموزشها 
بابت تمام زحماتی که میکشید تشکرو قدردانی میکنم 
بسیار خوشحالم که عضو کوچکی ازاین انجمن بزرگ هستم و خوشبختم  Heart Heart Heart Heart
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط mohamadd - 2025/09/27، 16:29

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

اشتراک‌گذاری پست