نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب خدمت خانواده بزرگ smcfx

من امیرمحمد 18 ساله از آذربایجان شرقی هستم و خیلی تجربه آنچنانی در بازارهای مالی ندارم فقط مدت کمی در بازار کریپتو فعالیت داشتم که خداروشکر میکنم تو این مدت کم تونستم با استاد سجادیفر آشنا بشم تا من رو وارد انجمن کنند و اون دیدی که تا اینجای کار تو انجمن کسب کردم علاوه بر اینکه مهارت تریدریم رو افزایش داد بلکه باعث شد ذهنیت و نوع نگرش من به هرچیزی عوض بشه و یک ذهنیت درست پیدا کردم

1.حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
از نظر من یکی از بزرگترین انجمن های ترید دنیا محسوب میشه و اینکه کنار افرادی هستم که هم نگرش با من هستند و بدون هیچ چشم داشتی مثل خانواده ای دلسوز در هر لحظه کمک میکنند خیلی خوشحالم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بنظر من این تجربه ای که بدست اوردم برخلاف اکثر سبک تریدر ها هست و یک دید فراتر از دید تریدر رو کسب کردم

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بالاترین نمره رو میدم چون هیچ مشکلی در بحث آموزشی نمیبینم

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
بالاترین نمره رو میدم

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
بنظرم تا اواسط مهر بتونم 3 ستاره بشم

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگترین هدفم درک درست و منطقی از بازار و همچنین تغییر نوع نگرش و دیدم نسبت به هرچیزی و اگر بخوام عدد بگم رسیدن به 1 هزار دلار درامد در ماه.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط amir586 - 2024/08/20، 07:08 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست