2025/09/14، 09:04 AM
با عرض سلام درود به خانواده عزیزم انجمن نخبگان ترید ، من مرتضی عظیمی هستم 44 ساله از استان قزوین(18 ماهه که در انجمن عضو هستم ) 4 سال هستش که تجربه در بازارهای مالی ( کریپتو و فارکس رودارم ) درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن و . . .) بودم ، روزی که وارد این عرصه شدم از اول به عنوان بیزینس اولم در آینده بهش نگاه میکردم و تمام سعی خودم این بود که بتونم حرفه ای عمل کنم ولی تا قبل از آشنایی با انجمن نخبگان ترید نتیجه خوبی نتونستم بگیرم 1 سالی بود که فقط در حوزه فارکس فعالیت میکردم که با انجمن آشنا شدم ( در همین حین شرایط بسیار بحرانی روحی و مشکلات خیلی بزرگی برام پیش اومد) در حدی که هیچ تمرکزی روی کارم و آموزش ها نمیتونستم بذارم ولی از اونجایی که هر یکشنبه کلاس های استاد آرمان به صورت آنلاین تشکیل میشد ومن تحت هر شرایط شرکت میکردم و غیر از بحث آموزش فارکس که میدیدم ، بحث های روانشناسی که در کلاس گفته میشد به من انگیزه زندگی و راه های مقابله با مشکلاتم رو یاد میگرفتم ( با توجه به صحبت های روانشناسی ایشون با خودم همزادپنداری میکردم )و بسیار کمک من بود . یک سری حس ها قابل عنوان نیست وکلماتی نمیشه براشون پیدا کردش . فقط میتونم بگم این یک کلاس آموزش ترید نبود ،کلاس چطور می توانید یک زندگی درست و عالی داشته باشید هستش. یک خاطره جالب که برام این مدت پیش اومد این بود که یکی از دوستانم که الان هم در انجمن هستش و هیچ آشنایی با تریدنداشت با توجه به تغییراتی که این مدت در من ایجاد شد بهم گفت منم میخوام بیام داخل انجمن میدونم اگه یک روز نتونم با ترید ارتباط بگیرم در عوضش تغییرات خوبی در من ایجاد میشه و من اونجا متوجه شدم که چقدر بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم متفاوت شدم نسبت به قبل ، و من از صمیم قلبم از استاد آرمان وجناب آقای سجادی فر ممنونم که شما چقدر باعث موفقیت من نه تنها در دنیای ترید شدید بلکه 10 برابر اون در زندگی من تغییرات مثبت ایجاد کردید
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
بی نهایت حس خوبی دارم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
متوجه شدم ترید واقعی یعنی چی
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
تمام سعی خودم رودارم میکنم که بتونم جز اعضای سه ستاره بشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
سود آوری ، رشد
تمرکز روی هدف . . . .