نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با درود و خداقت به استاد آرمام عزیز و علی سجادی فر دوست داشتنی و عزیز 

از اون روزی که با انجمن آشنا شدم بی اقرار میگم همون ویدیوهای مقدماتی خیلی نظرم رو جلب کرد چون من دوره زیاد دیدم ولی تا به امروز بیشتر حرفارو 70 درصدشون رو انصافا کسی نگفته بودش بهم فقط میتونم دمتون گرم  نمیدونم چرا تمام روز فقط میخوام بشه یکشنبه صدای استاد آرمان و علی آقا بشنوم چون حس خوبی از این خانواده میگیرم علی آقا دمت گرم

آموزشها چون سطح بندی میشه بنظر خودم تو طول روزهای و هفته که پیش میریم سطح درگ و فهمم رو از بازار زیاد میکنه ناخواسته بعدش شما یک هفته فرصت دارید تا یک ن=تمرین رو انجام بدید و به غیر از جلسه آنلاین چندین بار میتونید ویدیو رو ببینید و عقب و جلوش کنید پس نکته زیاده هر باری که نگاخ کنی ویدیدو ها رو من خودم بشخصه 1بارجلسه آنلاین هستم یکبار نگاه میکنم بار سوم تازه نت برداری میکنم تازه استاد زخمت کشیدن ویدیوهای بررسی تمرین هم برامون تهیه میکنن که من دانبود کردم و قسمت 10 و 11 و 12 رو بیشتر 5 یا 6 شایدم بیشتر دیدم هرجایی که گیر دارم به عکسهای بچه ها تو انجمن نگاه میکنم و ایراد کار خودم رو پیدا میکنه دوستان خودشون نمیدونن ولی بعضیها عکسهای پست میکنن که افراد چندستاره هم براشون قفله انصافا دیدم که میگم 

به سیستم آموزشی استاد آرمان و علی آقا استاد به شخصه نمیتونم نمره بدم چون اینتقدر با ارزش هستش این دوره که نمیتونم براش حدی قاعل بشم در مغز نمیگنجه فقط میتونم بگم با تمام وجود از این آموزشها مراقبت میکنم چون طلا هستن و قابل ارزش گزاری نیستن باجسارت و شرمساری نمره بینهایت رو بهش میدم  Heart Heart Heart

درمورد منتورینگ هم یه کار با ارزش علی آقا بازم نمیتونم بهش نمره چون بعد از خداوند و پدر و مادرم میگم فقط علی آقا مرده بمولا با جسارت و شرمساری نمره بینهایت رو بهش میدم 

من وقتی علی آقا بهم پیام دادن و گفتن جز اعضایی دوستاره شدم گریه ام کرفتش چون یکنفر باارزش بیاد و برای تو ارزش گذاری کنه و بین بیشتر از 500 نفر شما رو جز نفر برتر بخونه حس قدرت حس دانش زیاد حس مسولیت بیشتر حس خوشحالی زیادی بهم دست دادش من 3ستاره نمیخوام تمام تلاشم ر میکنم تا برترین بشم داخل انجمن زیاده خواهی نیستش تمام تلاش رو برای بهترین شدن میکنم چون پیش بهترینها دارم آموزش میبینم علی آقا اذت میزنم جلو منتظر چراغهای نور بالا باش باید بری کنار  Heart Heart Heart

یزرگترین هدفم اینه بتونم خودم رو توی انجمن بالا بکشم درسطح علی آقا و استاد آرمان عزیز و بتونیم این انجمن رو بین المللیش کنیم با مدیریت علی آقا و استاد آرمان عزیز  Heart Heart

علی آقا در آخر شیرمادر حلالت از اینکه این انجمن رو پایه گذاری کردی و محکم پشت همه هستی اذت ممنونم  Heart
تلاش کنیم برای بهترین شدن خودمون و کمک به پیشرفت هم دیگه Heart
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط mohammad - 2024/08/18، 07:55 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست