نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
 سلام عرض ادب و احترام بنده محمد میرزایی هستم 35ساله از تهران... من تقریبا دوسال ونیم پیش در اینستاگرام چند تا پست در باره ترید فیلم دیدم و از اونجا پیگیر تریدر شدم که چی هست بعد از 5 .6 ماه یک کانال سیگنال خریدم یک ماهه و اصلا هم ازش استفاده نکردم  Big Grin  اون موقع نمیدونستم این شخص کیه یکی از بزرگترین استادهای بازاره و البته در فضایه مجازی خوب و بدش رو هم کاری ندارم

بعد اومدم یک پکیج اموزشی خریدم از سالار پکیج فروشا بعد از تقریبا 6 ماه دیدم این اموزش اندکاتورها و چیزهای که میگن چالبه ولی در لایو دقیقا برعکس عمل میکنه.باز اومدم یک دوره وی ای پی این بنده خدا رو خریدم 6000دلار که تقریبا یک سالی با این بنده خدا همراه بودیم اخرهای اموزش بود که اکثر بچه ها به دنبال یک سر نخی یک استراتژی یه چیزی که ما بتونیم ترید کنیم بودیم خدایه من شاهده رفت ی دوستی داشت که فارکس کار بود اونو اورد اونم بما اموزش داد. باز دم دوستش گرم حدادقل ی چیزی تونست درس بده ولی به هیچ عنوان حداقل یک حرکت رو بلد نبودن به ما درس بدن فقط چند سالی که در بازار بودن تجربه ای داشتن بواسطه تجربه ای که داشتن ترید میکردن و سود میگرفتن و گرنه بازار رو نمیفهمین{اینو استاد ارمان دقیقا بهش اشاره کرده در کلاسها} البته اینا رو الان که در انجمن هستم میفهمم اخرش استادمون اومد یک اندیکاتوری شبیح ار اس ای که 3 تا خط داره رو اورد گفت هر وقت این خطا از این عبور کرد ترید بزنید Sad نهایت یک دوره 6000دلاری این بود دوستان

تجربه ای در این زمینه میتونم بهتون بدم اینه به هیچ عنوان دوره گرون قیمت نخرید 

اموزش رایگان در اپارات و یوتیوپ هست میتونید ببینید
ولی اگر اگر واقعا بدنبال تریدر شدن هستید و واقعا بهایه تریدر شدن رو در خودتون میبینید که میتونید بهاش رو بدید لطفی در حق خودتون و خانواده خودتون بکنید و در انجمن ثبت نام کنیدوبهاش رو بپردازید بهاش گوش دادن به حرف های استاد ارمان و لیدر سجادیفر و تکرار و تمرین است ولاغیر

بعداز اموزش های استاد پکیج.اومدم اپارت و یوتیوپ 1000برابر بالاتر از اموزشهایی که دیده بودم بالاتر بود سطح اموزش در یوتیوپ واپارات دو تا کانال رو اموزش دیدم
ولی نتونستم بیشتر از4الی 5درصد در ماه مثبت بشم و چند باری هم کال شدم.تا اینکه شب عیدی با پیج لیدر عزیز سجادی فر اشنا شدم شرایط روحی و روانی خرابی داشتم ذهنم میگفت اینم مثل بقیست ولی منطقم میگفت جایه درجه یکی رو پیدا کردی و بعداز 3 ماه من ثبت نام کردم

خیلی حرف زدم زیاد شد فقط اینو بگم کسانی که واقعا میخان ترید یاد بگیرن باید بدونن ترید یک شخصیته و باید شخصیت رو هم عوض کرد و دوباره ساخت

انجمن متخصص اینکاره واقعا اینکارست منتها ادموشو میخاد.یا علی مدد 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس اعتماد دارم حسی که یکی هست که پشتمه رو دارم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
دلیل اکثر حرکت هایی که در بازار زده میشه رو بدونم و این یعنی عاقبت مارکت
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

5  
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
فکر میکنم 2الی3 ماه دیگه
                                               6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

رسیدن به شخصیت بالا.ذهنیت آرام .و رسیدن به سود مستمر در بازار
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط MOHAMMAD MIRZAEE - 2024/08/18، 07:03 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست