نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدا

بنده غلامرضا حسن زاده هستم 35سال دارم , ساکن تورنتو هستم. من با بازار فارکس تقریبا 4 سالی هست که آشنایی دارم . دوره های مختلفی را گذرانده ام من جمله : RTM,AL BROOKS , BRIGS  اما هیچ کدام از این دوره ها را نتوانتسم باهاشون ارتباط برقرار کنم. با SMC تقریبا 2 سال پیش آشنا شدم و خوشم آمد. اما آموزش درست ندیدم و متاسفانه حساب real باز کردم و call شدم. با انجمن خیلی اتفاقی آشنا شدم و چون بر پایه SMC بود خیلی دوست داشتم شرکت کنم و بیشتر یاد بگیرم.
-حسی که در کنار خانواده  SMCFX داری؟ 
انجمن موهبت بزرگی بود و هست که خداوند به من عطا کرد . انجمن محیطی است دوستانه و حر فه ای که اعضای آن همگی آمدند که تریدر بشوند بنابراین خیلی مسر و جدی در انجمن فعالیت دارند و من به شخصه خیلی استفا ه می کنم از تجربه دوستان عزیزم. محیط صمیمی و حرفه ای انجمن باعث شد که بتونم سوالات ام را مطرح کنم و از تجربه و دیدگاه دیگر اعضای انجمن کلی بهره ببرم. مجموعه ای که اعضا یرای رشد و تعالی هم هر روز در کنار هم هستند.
-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟

آموزش های استاد آرمان عزیز به جرات ممتازترین آموز شی هست که من تا الان دیدم . انسجام مطالب و لایه لایه بودن آن خیلی به من کمک کرد که مطالب عمیق برایم قابل درک باشد.  مباحث و مطالب کاملا مطابق با واقعیات و چالش هایی هست که یک تریدر همیشه با آن مواجه هست . تغییر نگرش کلی نسبت به ماهیت بازار و علت حرکت قیمت از مزایای این اموزش هست که به جرات من هیچ جای دیگری ندیدم.
-از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟ 5
-اگر بخوای به تیم منتورینگ به آقای سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟ 5
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط gholamreza - 2024/08/17، 08:38 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست