نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
« به نام آنکه جان را ِفکرت آموخت »

سلام و درود خدمت رفقای داخل انجمن و عزیزانی که از بیرون این انجمن در حال مطالعه سرگذشت بنده هستند
من سید مهدی سادات هستم متولد 18 خرداد 1380 از مشهد؛ حدود سه ساله که درگیر بازار های مالی هستم؛
منم مثل خیلی از شماها در ابتدای راه دوره ها و پکیج های مختلف زیادی رو تهیه کردم(بالای 100 میلیون) و با دانش نسبی که پیدا کردم با خودم گفتم خب برم و از بازار سود بگیرم، ولی وقتی که پشت چارت نشستم متوجه این شدم که نه مثل اینکه به این سادگی ها هم نیست.
اما نا امید نشدم و باز هم آموزش دیدم؛ تقریبا به نقطه ایی رسیدم که میتونستم از بازار سود بگیرم، اونم مستمر. اما این پایان راه نبود.
واقعیتا من گرفتار توهم «تریدر بودن» شده بودم، توهمی که برای منی که تازه وارد 22 سالگی شده بودم(دقیقا پارسال همین موقع ها) خیلی خیلی گرون تموم شد.
که به هیچ عنوان ... به هیچ عنوان در ذهن شما نمی گنجه، چون در ابتدا در ذهن خودمم نمی گنجید.
بیشتر توضیح نمیدم، چون اگه بخوام ادامه بدم اشک ها اجازه تایپ کردن بهم نمیدن؛
و بازم در نهایت نمیتونم جان کلام رو منتقل کنم.
(اما الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم اون درد ها، تجارب و آگاهی هایی رو بهم منتقل کردن که در ادامه خیلی به دردم میخوره)(و من راضی ام، راضی از تمام اتفاقات گذشته).
خلاصه مطلب در اسفند ماه پارسال در دورانی که تو آشفته ترین حالت ممکن روحی بودم
(ناشی از اتفاقی که برام چند ماه پیشش افتاده بود) ، (واقعا بیان حالت روحی اون زمانم قابل گفتن نیست و کلمات نمیتونن منتقلش کنن)،
بطور اتفاقی با یکی از پست های علی جان سجادیفر عزیز و دوست داشتنی داخل اینستاگرام برخوردم.
صحبت های علی آقا اون روز دقیقا مثل آیینه ایی بود که انگار جلوم قرار گرفته و داره گذشته وحشتناکم رو بهم نشون میده(اشتباهات - توهمات و...) و من رو با «من» رو به روی هم قرار داده بود.
درسته که صحبت های علی آقا اون روز مثل بمبی درونم صدا کرد ولی به دلیل تجارب تلخ گذشته، یه چیزی جلوم رو میگرفت و میگفت نکنه اینم مثل قبلیا باشه؟
بعد از چندین روز پیگیری علی آقا در اینستا و دریافت انرژی بی نظیر از ایشون، دلم رازی به حضور در این انجمن شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------
الان روی صحبتم باشما عزیز دلیه که داری این پست رو میخونی:
اگر از لحاظ سنی از من بزرگ تر هستید که تاج سر منید و اگرم از من کوچک تری به عنوان برادر بزرگ تر دارم این حرف رو میزنم:
 -----> قطعا، قطعا و قطعا این انجمن ارزش تجربه کردن رو داره 
----------------------------------------------------------------------------------------------
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس سرزندگی و امید به فردای قشنگ تر و لذت از زمان اکنون جاودانه.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
آموزش ها به قدری درست و اصولی برنامه ریزی شدن که میتونم به جرات بگم در ایران مانندی براش وجود نداره؛
ما رو از پایه میچینه و به ساختاری درست میرسونه.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
قطع به یقین 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
من نمره 4 رو میدم.
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
اعتقادم اینکه هر چیزی در درست ترین زمان ممکن خودش به انجام میرسه،
ولی انتظاری که خودم از خودم دارم اینکه طی دو ماه آینده این مهم میسر بشه.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
قطعا رشد بیشتر در ابعاد مختلف زندگی و شخصیتی
و رسیدن به سود مستمر در کنار چهارچوبی درست و اصولی در بیزینس قدرتمند تریدینگ
-----------------------------------
با آرزوی موفقیت و سلامت روز افزون برای استاد آرمان گرانقدر و همگی دوستان
-----------------------------------
ترید یعنی درک عدم قطعیت مارکت
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mahdical80 - 2024/08/17، 03:45 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست