2025/09/08، 05:20 PM
[color=var(--trow1color)]من محمد امامی هستم 35 ساله از قزوین تقریبا ۴ سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم، سردرگم[/color] تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم .
از وقتی آموزش هارو شروع کردم و تو جلسه های دورهمیشرکت کردم فهمیدم که اینجا جایی هست که همه کسایی که میخوان وارد بازار مالی بشن نیاز دارن.
[color=var(--trow1color)]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) [/color]
[color=var(--trow1color)]………………………………………………… . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]از اینکه وارد انجمن شدم واقعا خوشحالم با اینکه دوره های زیادی رو دیدم ولی اینجا واسم حکم خونه دوم رو داره انگیزه ای که اینجا بهم میده تا الان تجربه نکردم [/color]
[color=var(--trow1color)] 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]……………………………………………… . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]اولین تجربه من اینه که تا وقتی استاد تایید نکرده وارد معامله نشو و من ضررش رو دیدم.[/color]
[color=var(--trow1color)]تجربه هایی که بدست آوردم اینه که آموزش هایی که تا قبل از ورود به انجمن دیده بودم انگار هیچ تاثیری نداشتن.[/color]
[color=var(--trow1color)]تو انجمن من علاوه بر آموزش معامله گری سبک زندگی شخصی رو هم دارم آموزش میبنم[/color]
[color=var(--trow1color)]3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]……………………………………………… . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]قطعا ۵[/color]
[color=var(--trow1color)]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]…………………………………………… . . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]صدرد صد ۵[/color]
[color=var(--trow1color)]آقای سجادی فر بزرگترین دلیل من واسه حضور تو انجمن هست[/color]
[color=var(--trow1color)]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)[/color]
[color=var(--trow1color)]…………………………………………….. . . . . . [/color]
تمام تلاشم رو میکنم که در سریعترین زمان ممکن به این درجه برسم اما از اونجایی که آدم درونگرایی هستم یکم سخته کارم
[color=var(--trow1color)]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)[/color]
[color=var(--trow1color)]…………………………………………….. . . . . . [/color]
تا پایان سال انشالله داخل انجمن ۳ ستاره باشم