نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
[color=var(--trow1color)]محمد عباسی هستم 32 ساله از شیراز 6 سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (کلاسیک و . . .) بودم ، سردرگم تا با  جمع بندی آموزش ها  شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم  یه جورایی نه نقطه ورود درستی داشتم که وارد معامله بشم  نه نقطه خروج داشتم ..که گاها معملات سود ده من تبدیل میشد به ضرر زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم این سردر گمیو گیج بودن در بازار برا من برطرف شد  و به جرات میتونم بگم کامل تر از این انجمن هیچ جایی پیدا نمیشه و این انجمن رو من توصیه میکنم به هر شخصی که دنبال یک پله بالاتر در زندگی خودش میگرده[/color]

[color=var(--trow1color)]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  [/color]
[color=var(--trow1color)]……اینجا یه خانواده هست هرنقطه ای که سر در گم بشی یکیی هست دستت رو بگیره …………………………………………… . . .[/color]
[color=var(--trow1color)] 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]من با درک بازار توی این انجمن تازه فهمیدم قبلا فقط توهم تریدر بودن رو داشتم……………………………………………… . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]5کامل……………………………………………… . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]5کامل…………………………………………… . . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)[/color]
[color=var(--trow1color)]هرکسی به درک برسه فک نکنم به لایو ترید نیاز داشته باشه ولی برای رفع یک سری ابهامات نیاز هست به یک منتور یا یک رهبر ..که فک کنم کمتر ازیک ماه…………………………………………….. . . . . . [/color]
[color=var(--trow1color)]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)[/color]
[color=var(--trow1color)]…لول اپ شدن و یک پله بالاتر از جایگاه فعلیم ازجمله افزایش مهارت های خودم در زمینه های مورد نظرم………………………………………….. . . . . . [/color]

تمرکز روی هدف . . . .
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط محمد عباسی - 2024/08/16، 09:42 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست