موضوعها: 35
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: alisj
با سلام و ارادت
در این بخش به صورت عمومی تمام احساس شما به خانواده smcfx و انجمن نخبگان ترید به اشتراک گذاشته میشود
تاکنون هر تجربه ای که داشته اید را به صورت متن زیر نوشته و برای ما ارسال کنید
نکته 1: این پست را ریپلای نزنید و پست جدید بگذارید.
نکته 2: حتما در متن ارسالیتون ، سوالات زیر را کپی کنید و جوابش را زیرش بنویسید.
نکته 3: این تاپیک به صورت عمومی برای همه ی افراد به اشتراک گذاشته میشود
متن نمونه (خلاصه ای از زندگیه تریدریتون) :
من محمد محمدی هستم 35 ساله از تهران 4 سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم . . . . . .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
…………………………………………….. . . . . .
تمرکز روی هدف . . . .
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
Amir , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , saman , مرتضی عظیمی , Naser , mohsen.d , AMIRHOKMABADI , amir.fx.84 , amir.fx.84 , محمد قاسم کریمی , محمد قاسم کریمی , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , reza kazemi , امیر فرشاد , alialavipour , ابراهیم اردبیلی , مرتضی قلیچی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , Farid , احسان محمدی , هانیه , هانیه , شاهین , علی نوری , mehdi.sh , mehdi.sh , mostafa , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , مجید هوشمند , Amir.s , Amir.s , sajjadhimself , محمد جوادی , محمد جوادی , hadisajjadi , M.sharifi , Kiyan , Kiyan , ebrahim , Amir Hosein , علی قاهری , vahid , ایمان ساقی , ایمان ساقی , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , محمد مهدی آل سعدی , محمد مهدی آل سعدی , Mahdi Sadat , علیرضا مراقی , علیرضا مراقی , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , vahidmp , vahidmp , elahe , elahe , رضا عسکری , رضا عسکری , میثم دارابی , میثم دارابی , milad , saeed kotali , rashidi , rashidi , hossein parastar , davoodjamshidi , Shiva Yousefian , Shiva Yousefian , علی جعفری پور , علی جعفری پور , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , amirhosseinkhazaei , amirhosseinkhazaei , مهدی حسینی , مهدی حسینی , Mahdigholami72 , mohamad nemati , mohamad nemati , Hadi jahanbakhsh , هادی , هادی , javad.hoseinii , javad.hoseinii , ehsan1387 , ehsan1387 , علی احمدی , علی احمدی , Mohsen.dehnavi , dashali , dashali , reza.bavandpor , Mustafa , Mustafa , Amin_khazaee , alishadmani , dariush , dariush , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , Alihoseinabadi , Hosein Rahnama , M.vahdani_fx , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , Vahideh raisi , Vahideh raisi , Alireza Asadollahy , Alireza Asadollahy , Mohamad_Emami , Mohamad_Emami , Amirchegini , Amirchegini , matindaryaei , matindaryaei , Majidsalehi , Majidsalehi , Muzafari , Muzafari , mohamad najafi , mohamad najafi , Mohammad.Farsi , Mohammad.Farsi , farshadnaderi , farshadnaderi , Arminallah , Arminallah , danialsalehi , danialsalehi , AbbasRahimi , AbbasRahimi , Raha , Elyas125 , Elyas125
|