نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و درود به اساتید عزیز و بزرگوارم استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر دوست داشتنی و مهربون.
سجاد شهبازی هستم ۳۷ ساله از ارومیه ، بیشتر از ۴ سال هست که با این حوزه آشنا هستم. اوایل با حوزه ارز دیجیتال آشنا شدم و بعد از دوسال کم کم با دنیای زیبای فارکس آشنا شدم. اول بصورت جامع سبک کلاسیک رو آموزش دیدم و بعد دوره حرفه ای rtm رو و بعدش سبک اسمارت مانی رو یاد گرفتم. واقعیتش اینه که مسیر رو طی کردیم ولیمشکل اصلی اینه که برای طی کردن این مسیر ، هیچ غذا یا خوراکی برنداشتیم که داخل مسیر وقتی گرسنه شدیم ، بخوریم و ادامه مسیر بدیم. اون خوراکی همون مدیریت ذهن و مدیریت سرمایه بود که با خودمون نبردیم. پس مجبور بودیم مسیر ۴ ساله ای که رفته بودیم رو برگردیم و از اول شروع کنیم. ولی اینبار قبل از شروع مسیر طولانی ، وارد انجمن شدم که همه تجهیزات مورد نیازم رو بهم کامل و بدون نقص داده و علاوه بر این ، خودش هم قدم به قدم در کنارم میاد تا اگه بین مسیر افتادم یا کم آوردم ، بلندم کنه و بهم بگه که بلند شو من کنارتم. انجمن یعنی عشق ، یعنی محبت ، یعنی از خودگذشتگی ، یعنی نور ، یعنی امید ، یعنی اراده ، یعنی خانواده. انجمن اولین و آخرین راه برای محقق شدن رویای تریدر شدن هست. انجمن نه تنها تریدر شدن رو بلکه انسان بودن رو یادم داد. در آخر خدا رو شاکرم که انجمن و اساتید عزیزم رو سر راهم قرار داد تا بتونم به خواسته های زندگیم برسم. ممنونم ازتون
تولد انسان ها ، زمان به دنیا اومدنشون نیست ، 
بلکه زمانی هست که به باورهای حقیقی و ریشه ای دست پیدا میکنند...
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط سجاد شهبازی - 2025/08/09، 09:48 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست