2024/08/09، 05:28 PM
من افشین کریمی هستم ۳۶ ساله از تهران ولی هامبورگ زندگی میکنم. کارم برنامه نویسی هوش مصنوعی هست. ۸ ماه تجربه ترید در فارکس دارم. البته در این ۸ ماه هر روز حدود ۱۲ ساعت پای چارت بودم و با اسمارت مانی شروع کردم ولی بقیه سبک ها رو هم از منابع عمومی مثل یوتیوب یاد گرفتم. هیچ پکیجی تا الان تهیه نکردم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس میکنم یکی از بهترین تصمیم های زندگیم رو گرفتم و قراره کلی توی سرنوشتم و آیندم تاثیرگذار باشه.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من یه ستاپی الان دارم که خوب جواب میده و از بررسی سشن ها و هانت سبک های مختلف ترکیب شده. وقتی آموزش ها رو دیدم خیلی جالب بود برام. چون دقیقا چیزایی که به صورت شهودی و نگاه کردن ممتد به چارت متوجه شده بودم رو کاملا به صورت علمی و منطقی استاد آرمان توضیح دادن. این باعث شد به درک عمیق تر دلیل حرکت قیمت برسم.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
قطعا ۵. بعد از دیدن آموزش ها آدم حس میکنه خودش داره بازار رو حرکت میده.
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
معلومه ۵. برام جالبه که یک تریدر موفق اینقدر علاقه داره که دانششو با بقیه به اشتراک بزاره و به همه کمک کنه و اینقدر دلسوز باشه.
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
راستش خیلی مهم نیست کی ۳ ستاره بشم. من هدف بلند مدت دارم و میخوام به سود مستمر برسم. نهایت تلاشمو میکنم که پیشرفت کنم. حالا دیگه اساتید هر موقع صلاح بدونن تایید میکنن وارد اتاق لایو ترید میشیم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
من قطعا تا آخر امسال یک تریدری هستم که در راستای شروع مسیر موفقیت قدم برداشتم و حتی به سود مستمر رسیدم.