نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدا
سلام و عرض ادب خدمت استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر دوست داشتنی و تمامی دوستان و خانواده خوب انجمن و عزیزانی که این مطلب رو می خونن 
من مرتضی قلیچی بازنشسته بانک و اهل قزوین هستم ،آشنایی من با بازارهای مالی بر می گردد به سال 97 که در بورس شروع به فعالیت کردم و بعد از اتفاقاتی که در سالهای 98 و 99 برای بورس افتاد به این نتیجه رسیدم که بازارهای مالی در ایران منطق مالی درستی ندارند و به خاطر همین دیگه فعالیتی در بورس انجام ندادم.
در سال گذشته 3 ماه قبل از اینکه با انجمن آشنا شوم شروع کردم به آموزش دیدن در بازار فارکس که با خریدن و شرکت در دو تا از دوره های آموزشی شروع به ترید زدن کردم ،که برآورد اون ضرر کردنم بود،تا اینکه از طریق اینستاگرام با آقای سجادی فر و انجمن آشنا شدم ، از همون ابتدا نوع گفتار و عملکرد جناب سجادی فر مشخص بود که مثل خیلی از اساتید این حوزه دنبال رویا فروشی و فروش پکیج نیستند و با ورود به انجمن و شرکت در آزمون ورودی مطمئن شدم که انجمنی هست که به صورت علمی ایجاد شده و دنبال جذب افراد به هر قیمتی نیست.

-حسی که در کنار خانواده  SMCFX داری؟ بسیار حس زیبا و دوست داشتنی و اینکه همه یک خانواده هستیم و برای هدف مشترک ضمن تلاش و کسب مهارت به همدیگر کمک می کنیم.
-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟ تجربه به من ثابت کرده که برای بدست آوردن و موفق شدن در کاری باید تلاش و پشتکار و صبر داشته باشی ، شاید بعضی مواقع خسته و دلسرد می شدم ولی ادامه دار نبود و مجددا به آموزش ادامه می دادم ،شما از ابتدا با دیدن مبانی معامله گری متوجه سواد بالای استاد آرمان میشید و در ادامه تسلط و تجربه استاد را به عینه مشاهده می کنید ، آموزشها بسیار عالی هستند.
-از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟ قطعا نمره 5 میدم چون مباحث آموزشی در همه زمینه ها به اون توجه شده و دانش پذیرا رو به حال خود رها نکردند، شما در نظر بگیریید یک دانشگاه رو برای آموزش 24 ساعته در اختیار داشته باشی.
-اگر بخوای به تیم منتورینگ به آقای سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟ آشنایی اکثر ما با انجمن از طریق جناب سجادی فر اتفاق افتاده و ایشان فوق العاده پیگیر مسائل دوستان و انجمن هستند و نسبت به انجمن تعصب خاصی دارند،حتما نمره 5 میدم
-فکر می کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه؟ تعیین زمان که مشخص نیست وظیفه من اینه که تمام تلاشمو بکنم که به اون سطح برسم و با عمیق شدن در مباحث و ادامه دار بودن این تلاش انشاا... به اون سطح برسم.
-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش می رسی؟ ارتقاء سطح زندگیم  در همه زمینه ها با آموزش و تلاش مستمر در کنار خانواده انجمن.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط مرتضی قلیچی - 2024/08/08، 07:00 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست