نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض سلام خدمت همه عزیزان
من عارف مظفری هستم از سال 97 وارد بورس ایران شدم همزمان با کریپتو وارد ارز دیجیال شدم دوره های زیادی رو مثل همه عزیزان پشته سر گذاشتم خیلی جدی بحث تریدر شدن رو پیش گرفتم تو این سالها اکانتهای زیادی از دست دادم و تو این دو سال اخیر به صورت ماهنه برداشت داشتم ولی این چیزی نبود که میخواستم چون از وقتی پزیشنهام دو یا سه تا در هفته بود باید منتظر میموندم به نقطه ورودم برسه بتونم وارد معامله بشم و ایا تی پیشد یا استاپ میخورد اما ت این چند سال اخیر به این مسله واقف شدم که ترید نیاز به یک نظمی داره به یک دیسپلین تریدری نیاز داره که بتونی تکرارش کنی من از استراتيی های زیادی استفاده میکردم اما از زمانی که استراتیژی هامو محدود کردم و رو تی پی دو علا رغم خواستم خارج میشدم سوده شدم و این ذهن منو ارضا نمیکرد یعنی این تصوری که من از تریدر شدن داشتم این نبود بعد این همه سال وقتی با جناب سجادی فر عزیز و سبک معاملشون اشنا شدم یه سالی پیگیر این داستان بودم که چطور یه ادم انقدر مسلط میتونه ترید کنه و قطعا این ضعف علمیه من و اگاهی من نسبت به ترید کردن بود و نوع عملکردم بود که خدا رو شکر خدا این انجمن رو سر راه من قرار داد با استاد ارمان عزیز اشنا شدم و انگار قطعه پازل گمشده خودمو پیدا کردم برای تریدر شدن اول باید انسان درست و خوبی بود یعنی انقدر درون محکم و بدون استرسی در خود ایجاد کنید تا این بازار کم ترین تاثیر رو روی شما داشته باشه
من چند سالی خیلی جدی روی خودم کار کردم و تقریبا قلب رومی دارم اما زمانی که تو ا ولین جلسه با استاد ارمان که فقط شنونده بودم انگار که قطره ای بودم در مقابل دریا عشق
امیدوارم تو این مسیر که خیلی دوسش دارم در کنار بچه هایی که از لحاظ علمی بسیار انسانهای کار کرده و اگاهی هستند که واقعا از این سطح انرژِ ی و اگاهی لذت میبرم چون همچین جمعی رو نمیشه هر جایی پیدا کرد بتونم اول انسان بهتری باشم و بعد بتونم برای خودم انسانی باشم که 10 سال دیگه به پشت سرم نگاه میکنم از خودم راضی باشم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ من این جمع رو از اعماق وجودم دوست دارم چون انرژی بسیار بالایی دارند

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ این اموزشها به جرات میتونم بگم که هر تریدری به این اموزشها نیاز داره برای تریدر شدن اما تو این همه دوره ای که ثبت نام کردم و با عضق دنبالشون کردم حتی بخش کوچیکی از این اموزشها هم نبود

3. از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 5 میدم چون تا الان هیچ دوره رویه من تا این اندازه اثر نداشت

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5 میدم چون تا الان مشکلی ندیدم

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ من اول دوست دارم ظرف ذهنی ام باز بشه تا بتونم هندل کنم لایو ترید رو دوست ندارم دیگه عجله کنم سعیمو میکنم که درست و اصولی اموزشها رو ببینم و تمرینش کنم مهم نیست که کی به لایو میرسم مهم اینه انسان کاملم وارد لایو بشه که دیگه به عقب بر نگرده

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اینکه بتونم تا اخر امسال تغیرات زیادی در درون خودم ایجاد کنم و انقدر قدرت بهم بده بتونم کار مهاجرتمو دوباره شروع کنم به کمک تریدر شدنم

حق  اندر وی ز پیدایی است پنهان 
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط aref_mj - 2025/07/22، 05:25 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست