2024/08/08، 09:27 AM
باسلام عرض ادب و احترام خدمت اساتید گرامی استاد آرمان وعلی اقای سجادی فر و هم قبیله ای های خودم
بنده مهدی بهجتی 30ساله متاهل دارای فرزند مهندس عمران با رتبه 307 ورودی مهر91 دانشگاه تهران در خدمت شما عزیزان هستم
در اول حرفها خواستم عرض کنم در هیچ دانشگاهی شاید شبیه به این دانشگاه کسی این حجم از دلسوزی نسبت به دانش پژوهاش نداشته باشه
کسی اینقدر دغدغه یادگیری و پیشرفت در مجموعه تشکیل شده رو نداشته باشه
ودر آخر کسی بدون چشم داشت و توقع برای یک مجموعه کار بی وقفه نکنه..
بنده باید اعتراف کنم در تمام مدت تحصیلم تا قبل از ورود به انجمن اینقدر زمان وتمرکز صرف یادگیری نکردم،و خوشحالم که در جمع شما خوبان و اساتید گرانقدر شاگردی میکنم.
من هم مثل اکثر دوستان تجربه ناکامی در این بازار رو تا حدودی داشتم ولی خداوند رو شاکرم که در این مسیر درست و روشن قرار گرفتم..
1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
احساس میکنم که قبلا جایی کار خوبی کرده ام که پاداش اون ورود به این خانواده بوده
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
من هم مثل سایر دوستان با سبک ها و استراتژی های کذایی درگیر بودم و در جلسات 4-5متوجه شدم که تقریبا هیچی نمیدونم و چه مسیر اشتباهی رو رفتم..
با ادامه جلسات آموزشی اطمینان پیدا کردم که مسیر مسیر سعادت و کامیابی هستش وبا جان و دل مایه گذاشتم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ 5
برای سیستم آموزشی فکر و برنامه بوده و واقعا متد و روش کاربردی و کار سازی هستش
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
استادی داشتم که میگفت برای رسیدن به هدف سعی کن برای خودت پلنb نداشته باشی
اگه شد که شد نشد میرم سراغ بعدی..
با این رویکرد وارد انجمن شدم که پلنbندارم و محکوم به رسیدن هدفم هستم.
تلاش ازمن رفتن،به اتاق لایوترید با صلاحدید استاد..
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ پیشرفت در ابعاد مختلف زندگی که فکر میکنم بنای انجمن بر این مدار هستش
بنده مهدی بهجتی 30ساله متاهل دارای فرزند مهندس عمران با رتبه 307 ورودی مهر91 دانشگاه تهران در خدمت شما عزیزان هستم
در اول حرفها خواستم عرض کنم در هیچ دانشگاهی شاید شبیه به این دانشگاه کسی این حجم از دلسوزی نسبت به دانش پژوهاش نداشته باشه
کسی اینقدر دغدغه یادگیری و پیشرفت در مجموعه تشکیل شده رو نداشته باشه
ودر آخر کسی بدون چشم داشت و توقع برای یک مجموعه کار بی وقفه نکنه..
بنده باید اعتراف کنم در تمام مدت تحصیلم تا قبل از ورود به انجمن اینقدر زمان وتمرکز صرف یادگیری نکردم،و خوشحالم که در جمع شما خوبان و اساتید گرانقدر شاگردی میکنم.
من هم مثل اکثر دوستان تجربه ناکامی در این بازار رو تا حدودی داشتم ولی خداوند رو شاکرم که در این مسیر درست و روشن قرار گرفتم..
1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
احساس میکنم که قبلا جایی کار خوبی کرده ام که پاداش اون ورود به این خانواده بوده
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
من هم مثل سایر دوستان با سبک ها و استراتژی های کذایی درگیر بودم و در جلسات 4-5متوجه شدم که تقریبا هیچی نمیدونم و چه مسیر اشتباهی رو رفتم..
با ادامه جلسات آموزشی اطمینان پیدا کردم که مسیر مسیر سعادت و کامیابی هستش وبا جان و دل مایه گذاشتم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ 5
برای سیستم آموزشی فکر و برنامه بوده و واقعا متد و روش کاربردی و کار سازی هستش
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
استادی داشتم که میگفت برای رسیدن به هدف سعی کن برای خودت پلنb نداشته باشی
اگه شد که شد نشد میرم سراغ بعدی..
با این رویکرد وارد انجمن شدم که پلنbندارم و محکوم به رسیدن هدفم هستم.
تلاش ازمن رفتن،به اتاق لایوترید با صلاحدید استاد..
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ پیشرفت در ابعاد مختلف زندگی که فکر میکنم بنای انجمن بر این مدار هستش
THE DAY YOU PLANT THE SEED IS NOT THE DAY YOU EAT THE FRUIT
روزی که بذر را می کاری،همان روزی نیست که میوه اش را می چینی.